HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Galatasaray`ın eski futbolcularından Rigobert Song, sarı-kırmızılı ekibin Bucaspor karşısında 1-0 kazandığı karşılaşmayı, “Keyifli bir gece oldu“ sözleriyle değerlendirdi.
Yaşamını
Maçın ardından yayıncı kuruluş Lig Tv`ye açıklamalarda bulunan Song, “Tek kelimeyle muhteşem bir atmosfer var. Ben hep
Rigobert Song, Paris Saint-Germain`de forma giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç ile görüştüğünü ifade ederek, “Mevlüt ile her hafta görüşüyorum. Herkes ondan çok memnun. Çok iyi işler yapıyor.
Song, eski takımı
Yaşamını
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
`da futbol yorumculuğu yaparak sürdüren Rigobert Song,
`ın Türk Telekom Arena`da Bucaspor`u ağırladığı maçı izledi.Maçın ardından yayıncı kuruluş Lig Tv`ye açıklamalarda bulunan Song, “Tek kelimeyle muhteşem bir atmosfer var. Ben hep
ile böyle bir statta oynamayı düşlüyordum. Buraya geldim,
`ı seyrettim.
da kazanınca keyifli bir gece oldu“ dedi.Rigobert Song, Paris Saint-Germain`de forma giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç ile görüştüğünü ifade ederek, “Mevlüt ile her hafta görüşüyorum. Herkes ondan çok memnun. Çok iyi işler yapıyor.
`da oynadığı futbol hem takımı hem de Türk futbolu için çok önemli“ diye konuştu.Song, eski takımı
hakkında ise teknik direktör Şenol Güneş`in bordo-mavili ekipte iyi işler yaptığını kaydederek, “Ümit ederim sezon sonunda mutlu sona ulaşırlar“ dedi.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)