HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yha sonra gmlerle derdi yoktu hatta inanmıcaksınız gecen bana pm attı dedim hayrola crew dedi şu hakan varya eee dedim yha dedi kırmızı olmasına ragmen rekabete ragmen genede tarafsız bi yönetm sağlıyo yazdı ben öyle yazmadım tabi
nese beni boşverin işini ayrı oyundaki arklarını farklı tutuyo yazdı ben tabi karşı çıktım ama mühim olan onun düşündüğü =)))
nese beni boşverin işini ayrı oyundaki arklarını farklı tutuyo yazdı ben tabi karşı çıktım ama mühim olan onun düşündüğü =)))yha sonra gmlerle derdi yoktu hatta inanmıcaksınız gecen bana pm attı dedim hayrola crew dedi şu hakan varya eee dedim yha dedi kırmızı olmasına ragmen rekabete ragmen genede tarafsız bi yönetm sağlıyo yazdı ben öyle yazmadım tabinese beni boşverin işini ayrı oyundaki arklarını farklı tutuyo yazdı ben tabi karşı çıktım ama mühim olan onun düşündüğü =)))
:ka19::ka19::l03:
he bide arkadaşlar isminde i harfi olanlar önlem alsın hemen çar açın ı yerine i ki adamalr açmadna siz açın
kafa zehir
kafa zehirsorun keske car olsa bana koyan haksizlik olsa gerek biraz daha dikatli bakarlarsa ss ye benim bas harfim I ve o cakmanin kurduhu ise İ ama nokta ss de belli olmuyoS:
yok isyan bu fotoshop.. ı ve i sorunu değil birine yazdığın pm shoplanmış isim senin aynı ama ilk 1 satırdaki yazdıkların bak nasıl ayrı yazılmış...
Yani birine 2 satır slm bile vermiş olsan oynamışlar yazdıklarınla. haa birde şu var o kadar zamandır oynuyosun gm kim diyecek adam da değilsin
hadi başka şeyler söylersin ona inanırımda.. Birileri çok boş kalmış anlaşılan mertlikle yapamadıkları şeyleri.. Gerisini yazmayacağım herkes anlamıştır..- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...