noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Babbel'e güvenoyu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RüzgaRınSonu19.07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 218

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sezona ne Bundesliga'da ne de Şampiyonlar Ligi'nde iyi başlayamayan Stuttgart geçen sezon kendilerini ligde 3. sıraya taşıyan formu mumla ararken hafta içinde 2. lig temsilcisi Greuther Fürth karşısında alınan yenilgi ile Almanya Kupası DFB Pokal'a veda edilmesi hem taraftarların, hem de medyanın sabrnı taşırdı.

Bundesliga'da da 14. sırada bulunan Stuttgart'ta kötü gidişin sorumlusu teknik direktör Markus Babbel olarak gösterilirken, yönetim kurulu Alman çalıştırıcının arkasında durdu.

Genç teknik adamın gidişatı değiştirmek için gerekli olan potansiyele sahip olduğunu düşünen Alman ekibinin yönetimi kendisini görevden almak gibi bir düşüncelerinin olmadığını kamuoyuyla paylaştı.

Bir basın toplantısıyla alınan kararları açıklayan sportif direktör Horst Heldt "Yönetim kurulu toplandı teknik ekibimizle bir araya geldi ve uzun süreli bu toplantıda mevcut durum analiz edildi. Konuşmalarımız sırasında Markus Babbel ve ekibi, bizde krizi yönetebileceklerine dair açık bir etki bıraktı. Menajerimiz ve ekibi afallamış durumda değil, tam tersine umut dolular. Bize, takımı mevcut krizden nasıl çıkaracaklarını planladıklarını anlattılar" şeklinde konuştu.

Sadece saha içinde değil, saha dışında da kollektif bir yapı oluşturmaları gerektiğini belirten Heldt "Şu anda önemli olan şey bir an önce pozitif sonuçlar almak. Bunu başarabilmek için mümkün olan herşeyi yapıyoruz. Oyuncularımızın şunu açık bir şekilde kavraması gerekir ki şu anda küme düşmeme mücadelesinin içindeyiz ve onlardan mevcut durumdan çıkabilmemiz için gerekli performansı göstermelerini bekliyorum." ifadeleriyle görüşlerine son verdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri