noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Leverkusen'e Helmes müjdesi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RüzgaRınSonu19.07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 196

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Haziran ayında, tatildeyken formunu korumak için yaptığı çalışmalar sırasında sakatlanan golcü oyuncu bu sebeple sezon açılışını kaçırmış ve henüz herhangi bir maçta forma giyememişti.

Leverkusen'in resmi internet sitesined yapılan açıklamada Helmes'in çarşamba günkü antrenman seansının tamamına yakınında takımla çalıştığı belirtildi.

Haberde golcü oyuncunun "Yavaş yavaş toparlanıyorum. Cumartesi bir saat takımla çalıştım ve 6 Kasım'daki Eintracht Frankfurt karşılaşmasının ardından antrenmanlara tamamıyla katılmak niyetindeyim. Dizim tekrar iyi duruma geldi ve kendimi tamamen iyi hissediyorum" görüşlerine de yer verildi.

2008 yazında Köln'den transfer olduğu Leverkusen'deki ilk yılında geçen sezon 21 golle imza atan Helmes, takımın en golcü oyuncusu idi. Başarılı oyuncu son derece formda olan Kiessling ile Türk asıllı Eren Derdiyok ile kıyasıya bir forma rekabetine girecek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri