Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Split Log hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okaneokane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ya arkadaşlar bendede aynı sorun bulana efeste 250m vercem

LOG

system.py(line:273)RunMainScript
system.py(line:192)execfile
system.py(line:163)Run
protype.py(line:3)?
system.py(line:130)__pack_import
system.py(line:110)_process_result
locale.py(line:242)?
locale.py(line:173)LoadLocaleFile
system.py(line:64)__init__

Run-exceptions.AttributeEror:'NoneType'object has no attribute 'split'

LÜTFEN YARDIM

Bu tamamen başka arkadaşlar metin2'nin kendisinin log hatası değildir bu Pwp oynayacakken dosyalarda biçimlendirme ister onun çözümüdür ve şimdi anlatıcam yani aynı konu değil bu bambaşka ve kendi anlatımım Emeğe saygı için Bir teşekkür yeter pwp'lerde Split veriyor Bunun için internetten log dosyası indirilip oyun klasörünün içine veya localeaddr dosyasının silinmesi gerekir sonra pwp dosyası metin2'nin içine copy-paste yapılır ve girilir notepad açılır 455.31.split/value/4577/non/online yazılır ve metin2'nin içine atılır bu sayede sorun çözülür anlatım olmazsa denerim indirip metin2Yi sonuçta herkez siz üyelerimiz için ;) Emeğe saygı

Pvp Falan İndirmedim Pc Ye Format Attım Sonrada MT2 iNDİRDİM Bi Kaç Hata Daha Aldım Onların Çözümlerini Buldum Sonra Bu Çıktı Bulamıyorum Yardım.

Root dosyalariniz guncellenmemis. Kesin %100 Çözüm isterseniz oyunu baştan kurmak olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri