Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Romero Galatasaray'a gelecek mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RüzgaRınSonu19.07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 236

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Trabzonsporlu eski futbolcu Şota, Best FM'de yayınlanan "Futbol Vadisi" adlı programa yaptığı telefon bağlantısında Özkan Öztürk'ün sorularını yanıtladı.

Şota, antrenör olarak görev aldığı AZ Alkmaar`ın sezona kötü başladığını belirterek, "Takıma yeni hoca gelmesiyle bazı şeyler değişti tabi. Geçen seneki şampiyonluk futbolcuları çok motive etti. Belki biraz mantalite değişimi olabilir. Takım şampiyon oldu kimi gitmek istiyor takımdan. Tabii Avrupa kapısı da açıldı. Bu yıl maçlar daha farklı tabii ki. Milli maçlar ve Avrupa maçları da var. Sakat oyuncular da fazla. Bu yıl daha fazla maç var. Haftada 3 maç oynadığımız oluyor bazen. Bu kolay değil" dedi.

Şota, Alkmaar ve Arjantin Milli Takımı`nın kalecisi 'Romero Galatasaray`a gelebilir mi?' sorusuna şöyle yanıt verdi:
"Romera çok iyi bir kaleci. Genç olmasına rağmen çok iyi bir kaleci. Çok büyük bir gelişim gösterdi. Arjantin Milli Takımı`nda da oynuyor. Ama kulüp onu Galatasaray`a gönderir mi bilmiyorum"

Eski takımı Trabzonspor hakkında da konuşan Şota, "Trabzonspor o kadar da iyi gitmiyor. Maçlarda zorlanıyor. Fazla galibiyeti yok. Ama futbolcuları tanımıyorum. Kimin nasıl oynadığını bilmiyorum. Uzaktan takip etmek zor oluyor" ifadelerine yer verdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri