- Konular
- 217
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hemen Anlatıyım İyi Dinle Bak Öncelikle Sana Auto Pack'ı Anlatıcam
Auto Patcher Nedir? Auto Patcher Oyun Dosyalarını Otomatik Olarak Güncelleyen Bir Yazılımdır. Yeni bir patch geldiğinde siteden yeni patchı indirme derdi ortadan kalkıyor. Yani oyuna her giriş yaptığınızda oyun dosyalarınız güncel sürüme yükseltiliyor. Auto Patcher Kurulumu Auto Patch Indirdikten Sonra Metin2_Turkey içine çıkartın ve metin2.exe 'ye tıklayın. Program oyunu otomatik olarak güncelliycektir. Güncelleme tamamlandığında Oyunu Başlat Butonu Aktif Olur Ve Oyuna Giriş Yapabilirsiniz.
Auto Pack İle Oyuna Yukarıdaki Gibi Giriş Yapılıyor Auto Pack İçin Link:
Şimdi Normal Girişi Anlatıcam Şimdi Metin2'nin Bulunduğu Klasöre Giriyoruz Buradan MMoMt2 Alternatif Pack Dosyasını İndiriyoruz İşte Link:
Auto Patcher Nedir? Auto Patcher Oyun Dosyalarını Otomatik Olarak Güncelleyen Bir Yazılımdır. Yeni bir patch geldiğinde siteden yeni patchı indirme derdi ortadan kalkıyor. Yani oyuna her giriş yaptığınızda oyun dosyalarınız güncel sürüme yükseltiliyor. Auto Patcher Kurulumu Auto Patch Indirdikten Sonra Metin2_Turkey içine çıkartın ve metin2.exe 'ye tıklayın. Program oyunu otomatik olarak güncelliycektir. Güncelleme tamamlandığında Oyunu Başlat Butonu Aktif Olur Ve Oyuna Giriş Yapabilirsiniz.
Auto Pack İle Oyuna Yukarıdaki Gibi Giriş Yapılıyor Auto Pack İçin Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şimdi Normal Girişi Anlatıcam Şimdi Metin2'nin Bulunduğu Klasöre Giriyoruz Buradan MMoMt2 Alternatif Pack Dosyasını İndiriyoruz İşte Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İşte Bu Dosyayı İndiriyoruz Daha Sonra Açtığın Metin2 Klasörünün içine İndirdiğimiz Dosyadaki Metin2 Dosyasını Atıyoruz Daha Sonra Pack Klasörüne Gireceksin İndirdiğin Dosyadaki Pack Klasörünün İçindeki Herşeyi Kopyalayıp Metin2 nin olduğu klasördeki Pack Klasörünün İçine Atacaksın Biraz Bekledikden Sonra SAna Birşey Gelecek Orada Evet,Tümüne Evet,Hayır,Tümüne Hayır yazacak Sn orda Tümüne Evete Tıkla Sonra İndirdiğin Dosyayı Kapat Metin2nin Olduğu Yere Gir Ordan Koymuş olduğun Metin2'e Tıklayarak Oyuna Girebilirsin Sana Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana ++ Repini Bekliyorum Ben Bunu + REp İçin Yapmadım Bilgin Oldun Dİye Yazdım Ama + Rep Verirsen İyi Olur Emeğe Saygı.. Metin2 İle İlgili Bir Sorunun Olursa Bana Özel Mesaj Atman Yeterli53canavar53 Yaparsa Olur !!..Fark Bende..!! Metin2 İle İlgili Bir Sorunuz Yada Sorununuz Olursa Özel MEsaj Atmanız Yeterlidir...
KONUMU SABİTLERSENİZ HERKES BU KONUYUYA RAHATÇA ULAŞABİLİR
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...