- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Şimdi wolfteam -wh-xp arasında bağlantı kurmak gerekiyor ve bunu apex görmemeli...! buldum.
win7 de wh çalıştırma yöntem:
-sarı kırmızı wall hack indirin.wolfteam klasörün içine atın,masa üstündeki wolfteam simgesine sağ tıklayın ve özellikleri tıklayın,uyumluluk bölümüne girin,bu programın çalıştıracağı uyumluluk moduna tık koyun.win xp service pack3 ü seçin.ve server seçtikten sonra numpad basın ve wh in tadını çıkarın..
*bu yöntemi çok nadir yakalıyor ve banlıyor..Dikkatli olun sorumlusu ben değilim...win7 ile arasındaki fark vistada service pack 2yi seçmemiz.Alıntıdır!
Peki bu yöntemin hiç mi kötü yanı yok?olmazmı...
çok nadir olsada banlanabilirsiniz her bölüm sonucu tekrarlamak gerekebilir kontrolünü yapınız..H1 ve H2 gözükmüyor
win7 de wh çalıştırma yöntem:
-sarı kırmızı wall hack indirin.wolfteam klasörün içine atın,masa üstündeki wolfteam simgesine sağ tıklayın ve özellikleri tıklayın,uyumluluk bölümüne girin,bu programın çalıştıracağı uyumluluk moduna tık koyun.win xp service pack3 ü seçin.ve server seçtikten sonra numpad basın ve wh in tadını çıkarın..
*bu yöntemi çok nadir yakalıyor ve banlıyor..Dikkatli olun sorumlusu ben değilim...win7 ile arasındaki fark vistada service pack 2yi seçmemiz.Alıntıdır!
Peki bu yöntemin hiç mi kötü yanı yok?olmazmı...
çok nadir olsada banlanabilirsiniz her bölüm sonucu tekrarlamak gerekebilir kontrolünü yapınız..H1 ve H2 gözükmüyor
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yalan
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben denedim ban yedim
)
)- Katılım
- 6 Ağu 2010
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
denemeyin

- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşın Anlattığı Yöntem Şekli Doğru Ama Uyumluluk Seçeneği Yanlış 
O Yüzden Ban Yemişsiniz Benimde Win7 O Yöntemi Kullanarak Bende Wall Kullanıyorum Uyumluluk Seçeneğini "Söylemem" Kb. xD

O Yüzden Ban Yemişsiniz Benimde Win7 O Yöntemi Kullanarak Bende Wall Kullanıyorum Uyumluluk Seçeneğini "Söylemem" Kb. xD
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)