R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

SW DEdİGİn boylE OLUR .!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 06arda060
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 138

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

S.A arkadaşlar.

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım hamachi local serverimi sizler ile paylaşmak istiyorum.Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Kurmuş olduğumuz sw de ;

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE BÜTÜN EFSUNLAR 32767 dir.

Başlangıç 90 leveldir ve bütün karakterler kendi sınıfına göre kraliyet ve 120 level silahları ile oyuna başlar.

P npc mevcuttur ve skillerinizi direk olarak perfect master gücüne ulaştırabilirsiniz.

120 level silahları ve takıları etkindir.

Yeni binekler eklenmiştir.Sorunsuz şekilde yeni binekleri kullanabilirsiniz.

Işınlanma yüzüğü sayesinde kolayca kasılacağınız yerlere gidebilir, diğer imparatorluklara kolaylıkla seyahat edebilirsiniz.

Dönüşüm npc ile 30 dk için boss olmanın keyfini çıkartın.

P2P kapatılmıştır sw hacklenemez yani güvenli oyunun keyfine warın.Emekleriniz boşa gitmesin.

Deneyimli kişiliğimle oyun içi ve oyun dışı destek weririm.

AĞLARI VERİYORUM:

aLa Turka mt2
aLa Turka mt2-1
aLa Turka mt2-2
aLa Turka mt2-3
aLa Turka mt2-4
aLa Turka mt2-5
aLa Turka mt2-6

ŞİFRELERİ 123 TÜR.

Mc : 5.110.102.69

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri