kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

İlginç Su Altı Yazı Efekti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FarCry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 342

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Bu yazıda bir kaç layer style ile nasıl yazıya su altı efekti vereceğimizi anlatacağım. Sizin için de benim için olduğu kadar ilginçse hadi başlayalım

İlk işimiz bir su altı fotoğrafı bulmak. Google Images’i kullanabilirsiniz fotoğrafı bulmak için. Ya da kullanabilirsiniz. Resmi açın, Horizontal Type Tool ile bir şeyler yazın resmin ortasına. Bu aşamada renk o kadar da önemli değil.

water_text_01.jpg

Yukarıdaki resimde ben AG_Cooper isimli fontu kullandım, ama malesef ücretli bir font, o yüzden paylaşamıyorum. Siz herhangi bir font kullanabilirsiniz. Hadi başlayalım. Başka bir su texture’u bulmamız gerekiyor. Yine Google Images’i kullanabilir ya da kullanabilirsiniz. Seçtiğiniz resmi açın ve ana çalışmamızın üstüne taşıyın. Yazı layer’ını seçiyoruz.

water_text_02.jpg

Ve resmi yazıya yerleştirip kalan kısmı temizlemek için Ctrl+Shift+I kombinasyonunu kullanıp Delete tuşuna basıyoruz.

water_text_03.jpg

Ctrl+D ile seçili bölgeyi kaldırıp aşağıdaki ayarları giriyoruz.

water_text_04.jpg

water_text_05.jpg

water_text_06.jpg

water_text_07.jpg

water_text_08.jpg

water_text_09.jpg

water_text_10.jpg

water_text_11.jpg

Tamamdır, sonuç aşağıdaki gibi olmalı.
water_text_13.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri