Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevap Yok...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Agnessa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Her Şeye Bi Cevabı Var Muhattabım Deyilsin

Zaten değildik ki dostum. İki kişinin muhattap olabilmesi için aynı seviyede olması lazım! :ka19:

Rizelee sus artık bunlar bana yapılsa ilk önce charı silerdim sonra kendimi 5. kattan aşşağıya atardım :D

Rizelee sus artık bunlar bana yapılsa ilk önce charı silerdim sonra kendimi 5. kattan aşşağıya atardım :D

Sen RizeLee'nin kalitesine gelki kendini aşagıya at birşeyden cıkar gibi cıkma her Lafa :) Demekki İgor karsısındakini rakip görüyor ki ws diyor sen kimsin ki parktaki cocuklardan birimi ?

Ayrıca büyü cözme atıp kaçarda ahkamda yapar bundan sizene ? Oyunda kullanılan bir skil degilmi bu pasa keyfi ne isterse onu yapar :)

Ayrıca RizeLee bir cümlene takıldım beni editsiz kimse kesemez diyorsun büyük konusma gecenlerde ws attk pazar savunmasıyla zor aldın As itemlerle cok rahat alabilirim :)

Bunlara ne diyeceksin çok merak ediyorum dostum. Bir arkadaşımda video çekti yanlış bilmiyorsam onuda koyucam en kısa sürede. Buna da bir şeyler uydurursun sen şimdi. Bu ss'ler bugün çekilmiştir şüpheniz olmasın.:m08:

Uploaded with

Uploaded with

Saygılar İgor...​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri