HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaslar cogumuz herhangi bir kisinin flash atmasıyla client error hatası alıyoruz. Bu hataya en iyi önlem community e (kısayol oto yazı) dediklerimi yazmanız ve oyuna her girisiniz de f5 ve f6 tuslarına basmanız yeterli olucaktır. (Tabi bunu dinlerlermi, duyarlılarmıdır bilemem.
*Options/Community e giriyoruz.
*Orada f5 f6 f7 f8 yazar bize lazım olan f5 ve f6.
*F5 in yanına tıklayıp şu verdigimi yazıyoruz:If you use a flashbang, you will receive error client error!
*F6 ya ise: DO NOT USE THE FLASHBANG! yazın.
*...Oyuna her girdiginiz de f5 f6 konumlarına basın.!
***UMARIM OYNADIGINIZ OYUNCULAR DUYARLI OLACAKTIR.!
*Options/Community e giriyoruz.
*Orada f5 f6 f7 f8 yazar bize lazım olan f5 ve f6.
*F5 in yanına tıklayıp şu verdigimi yazıyoruz:If you use a flashbang, you will receive error client error!
*F6 ya ise: DO NOT USE THE FLASHBANG! yazın.
*...Oyuna her girdiginiz de f5 f6 konumlarına basın.!
***UMARIM OYNADIGINIZ OYUNCULAR DUYARLI OLACAKTIR.!
Tamamen benim konumdur.
yazdığın halde bilerek atıyolar hero olunca 3 tane flash birden yedim dün oyun oynattırmadılar :S
Teşekkürler, bile bile yapanları report edin 3 gün ban yiyorlar ve hata en kısa sürede çözülecek açıklama yapıldı.
ßyMesMes;3354494' Alıntı:Teşekkürler, bile bile yapanları report edin 3 gün ban yiyorlar ve hata en kısa sürede çözülecek açıklama yapıldı.
Ne demek.

Evet. ByMesMes in de dedigi gibi bile bile flash atanlar 3gün süreli ban yiyecektir.yazdığın halde bilerek atıyolar hero olunca 3 tane flash birden yedim dün oyun oynattırmadılar :S
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)