HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yaw sen kımsınkı sana laf yetırdırcm cocukmu eglendırcem bos bos konusuyorsun bırz buyu evlat
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bumu ban sebebı bumu tehtıt ? adam ss yollamıstır ban yıyecegını soylıyordur 5dk yada 30dk degısen bırsey yok bunda tehtıtlık bırseyde yok bence cok sacma ben bırısıne desemkı 5 dk sonra ban yıcez goruscez banmı yıcem cok sacma bence
Bu ss ye bu yorumu yapıyosun deminki ss den ne farkı var bunun o zaman?
Bunada işlem yapmayalım ne dersin?
sen neyden bahsedıyorsunkı neyın hıkayesını anlatıyorsun bana onunla bunun ne alakası var burda adam bana zavallı demıs hakaret etmıs sen bana ne dıyorsun sız nasıl gm olmussunuz ıyı bak ıyı oku onunla bu aynımı
sen bır gm olarak nasıl bu yorumu yapabılıyorsun anlamıyorumkı amacın nee???? sslerı okumuyormusun sen onunla bunun arasında nasıl bı bağlantı kuruyorsun onu anlayabılsem haklısın dıyecem sana adam bana zavallı dıyor sen bır zavallısın dıyor buda ban sebeblerındn bırısı degılmı arkadasım gelmıssın burda bana dıyrsunkı onuda banlamıyalım ne dersn sen ne dedıgının farkındamısın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)