Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Hakaret

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dyonsoss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 677
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ADOLFHIT
Merkur

:D :D :D Sos Slm Dostum Bu Ne Lan Gerçekler Ban Gerektirmez oyunda laf yetiştiremiosun bana diye bu kadar kızma az daha kelime hazneni genişlet bu ban gerektirmiyor sen bana bebe dediğinde gerektirmiorsa :D:D:D öptüm

gerceklermı sen halen konusabılıyormusun senın gıbılerın yuzundn oyun bu hale gelıyor ılk once konusmayı ogren her carın ban yıyıor sebebı ne ndn bızım carlarımız ban yemıyorda devamlı senınkıler yıyor demekkı sende bı problem var hem dostum lafın ne ayak sen kımsınkı benım dostum olacaksn guldum bu lafına dostummus

:D :D :D dost derken sostan dost olmaz benden biliom kafa kırıom senle :D 2. si benm ban yiyen çarlarımla bunun ne alakası var çözemedm kabul et bana laf yetiştiremiorsun diye banlatmak istiyorusun ve böyle gereksiz şeylerle gm leri meşgul ediyorusun cvp bile yazılmadı :D :D :D :D öptm....:D

Sana tek soru şu Resımdekı senmısın ?? bırk sımdı oyunu kopuyorum burdaaa ( el Şebek )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri