Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
batu_14 ün konuları alıntı olabilir ama onu paylasıncada bir emek harcıyo bu paylasımı yapıncada bizim işimize lazım oluyo mesela o ısınlama yüzügü benim 20 defa işime yaradı yani o konusu süperdi diger konularıda süper ben batu_14 ün actıgı konuları hiç forumda görmedim hep millet onun konularını calıyor şimdi adamı kücük düsürmeyelim adam emegini veriyor ve batu_14 olmazsa bile senin konunu hangi yönetici görse kitlerdi
Squit yani muammer dediğin arkadaş'n kendine güveni varsa gelen herkeze kapım açık,
Kendisi alman türkçe yamasıdır bu tarz şeyleri artık aşın kimseyle ne uğraşıcak, nede eğlenicek kadar vaktim yok paylaştığım şeyler kendi fix'm değilse eğer konu olarak açmam, eğer açmış olsaydım şuanda 400 küsür konum değil 4000 küsür konum olurdu bilginiz olsun, konu kapatıldı.
Kendisi alman türkçe yamasıdır bu tarz şeyleri artık aşın kimseyle ne uğraşıcak, nede eğlenicek kadar vaktim yok paylaştığım şeyler kendi fix'm değilse eğer konu olarak açmam, eğer açmış olsaydım şuanda 400 küsür konum değil 4000 küsür konum olurdu bilginiz olsun, konu kapatıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)