M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Virtual PC Networking Sorusu (Çok Önemli)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sor74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

sor74

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar cafemde mt2 serveri mevcuttu. Hamachi ile çalıştırıyordum. Sunucu kapasitesi artmaya başladığı için akabinde dışarıdan giriş talepleri fazlalaştı. O sebeple mevcut sunucuyu internet ortamına local olarak (hamachisiz) sunmak istiyorum. Kurulum videolarını izleyerek herşeyi yaptım. Fakat kurulumda videosunda adam makinasında servera açıp giriyor benimkini yaptığımda girmiyor. Videoda yapılan herşeyi defalarca kontrol ettim herhangi bir sorun yok. Yanlız tek kafamı kurcalayan nokta var. O da virtual pc programında networking bölümünden modemi seçmemiz gerekiyor ya. Benim makinada modem yerine ethernet kartı gözüküyor onun üzerinden giriş yapmayı denediğimde ise sunucuya giriş yapamıyorum. Listede şunlar var:
- Local Only
- Erhernet Kartı markası
- Shared Networking (NAT)

modem diye her forumda bizzat üstünde duruluyor. eğer modem olması gerekiyorsa ne yapmam gerekir orda modemi göstermek için yardımcı olursanız sevinirim. Not: yukarıdaki seçeneklerin hepsi denenmiş hiç biri başarılı olmamıştır.

Modem felan değil sen hiç şüphe etme kendinden.. Şimdi çok bilenler çıkacak YOOOOK EFENDİM ORDAKİ MODEM MARKASI Diye bende sana diyecem ki ALLLLLLLLLLLLLLLL Modem markası.. Niyemi ? Benimkinde Atheros AR5007 Wireles Network Adapter Seçili Türkçesini yazıyım Atheros AR5007 kablosuz ethernet kartı diyor tam türkçe karşılığınıda yazayım çok bilenler (kendini öyle sananlar ) için kablosuz ağ adaptörü.!!!! Yani modem değil oraya etherneti seçeceksin.. Senin girememe sebebin ise ayarlardan olabilir sysinstall tekrar bi kontrol et.

teşekkür ederim açıklaman için dostum. şimdi deneyeceğim gerçekten içimi rahatlattın sağol.

Yaptıgın işlemlere dikkat et.
Hatalar yapmış sın .
Dikkat ederek uygular isen istediğini elde edersin..
Adımları izleyerek yap .

Yapamassan araştırarak sonuçlara ulaşabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri