Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Baros'u aradım''
Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin 53. saniyesinde sakatlanarak oyundan çıkan Milan Baros'un sakatlandığı pozisyonda yer alan Emre, yaşanan bu sakatlıktan dolayı üzgün olduğunu söyledi.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Maçtan sonra Baros'u aradığını ifade eden Emre Belözoğlu, "Top, Baros'un ayağındayken ben de onun önünü kesmek için hareket etmiştim. Bu arada sakatlık oldu. Aslında benim her hangi bir darbem ya da müdahalem söz konusu değil ama neticede sahalardan uzak kalacak ve sakatlanmış olması çok üzücü. Bizler yaşamını futbolla kazanan insanlarız. Bu gibi sakatlıklar hepimizin başına geliyor. Ben de sakatlıklar yaşamış bir oyuncu olarak bu sıkıntıları çok iyi biliyorum. Maçtan sonra eşimle birlikte çok üzüldük. Kendisini aradım biran evvel eski sağlığına ve sahalara dönmesini temenni ettim. Umarım kısa sürede sahalara döner" diye konuştu.