HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
* • Adınız :Furkan Adil
* • Soyadınız :Karalar
* • Yaşınız : 17
* • Yaşadığınız Yer :Ankara
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :GM'nin Oyunda Yapacağı Ve Halledebiliceği Herkod Örnek Serverde GM Yapmayi Onaylama Server için BaN İtem Ox Yönetme Her Konuda Pratiğim!..
* • Günlük Online Süreniz :10
* • Özellikleriniz :Kişisel özelliklerim Asla bir Swyi Satmam TL bana İhanet Etse bile Oyuna Zarar Vermem Güvenilir Biriyimdir.Büyük Konularda [TL]'ye Danısırım... GM'liqin Artisliqi Olmaz
* • İletişim Adresi (E-Posta, FaceBook ) : furkan_karalar_06@hotmail.com
* • Ama Msn iLe Pek ilqiLenmem GeneLde Facede Msj Atarsanız 15 Dk ye cwp Alırnısnzz...
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
Athena Mt2 , Sevdalim Mt2 [TL]. Kahraman Mt2 , Sonsuz Mt2 v.diqeLeri
Daha Coq War :ka19::ka19::ka19::ka19::ka19: :ka19: :ka19: :ka19: :ka19:
* • Soyadınız :Karalar
* • Yaşınız : 17
* • Yaşadığınız Yer :Ankara
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :GM'nin Oyunda Yapacağı Ve Halledebiliceği Herkod Örnek Serverde GM Yapmayi Onaylama Server için BaN İtem Ox Yönetme Her Konuda Pratiğim!..
* • Günlük Online Süreniz :10
* • Özellikleriniz :Kişisel özelliklerim Asla bir Swyi Satmam TL bana İhanet Etse bile Oyuna Zarar Vermem Güvenilir Biriyimdir.Büyük Konularda [TL]'ye Danısırım... GM'liqin Artisliqi Olmaz
* • İletişim Adresi (E-Posta, FaceBook ) : furkan_karalar_06@hotmail.com
* • Ama Msn iLe Pek ilqiLenmem GeneLde Facede Msj Atarsanız 15 Dk ye cwp Alırnısnzz...
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
Athena Mt2 , Sevdalim Mt2 [TL]. Kahraman Mt2 , Sonsuz Mt2 v.diqeLeri
Daha Coq War :ka19::ka19::ka19::ka19::ka19: :ka19: :ka19: :ka19: :ka19:
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
AD:Bayram
Soyad:Kaplan
Kackere Gmlik YAPTIN:5 kere Gmlik yapdım ayrıca 1 kerede kendi swmi kurdum
Oyunda Kac Saat Online Olursun:Günde 8 veya 10 saat özellikle geceleri online olurum
Gmlik hakknda düsncelerim ise:kendimden cok oyunclari düsünüorum Cünkü oyuncular serverin hayyta durmasi ve uzun ömürlü olmasi icin gerekli onun icn elimden geleni yapiorum EDİTLİK istemiorum oyunclarla Eşit Olmak bana ayri bir Zevk Verior İstedikleri Eventleri Yapmak bos yagmuruu yapmak ve oyuncular Zaman Gecirmek ayri bir zevk verior BEn sabah 10 gibi onlinem aksam 11-12'ye kdar ADMİNİN istegine göre daha erken acip gecte kapatabilirm Ben GM olsam biLe Kendimmi Onlar Gibi Görüyorum..
Daha önce LayDMt2 de yaptım MyMT2 de DraGonMt2 de Metin68de Tkmt2de bidaha vardı on u hatılamıom
Soyad:Kaplan
Kackere Gmlik YAPTIN:5 kere Gmlik yapdım ayrıca 1 kerede kendi swmi kurdum
Oyunda Kac Saat Online Olursun:Günde 8 veya 10 saat özellikle geceleri online olurum
Gmlik hakknda düsncelerim ise:kendimden cok oyunclari düsünüorum Cünkü oyuncular serverin hayyta durmasi ve uzun ömürlü olmasi icin gerekli onun icn elimden geleni yapiorum EDİTLİK istemiorum oyunclarla Eşit Olmak bana ayri bir Zevk Verior İstedikleri Eventleri Yapmak bos yagmuruu yapmak ve oyuncular Zaman Gecirmek ayri bir zevk verior BEn sabah 10 gibi onlinem aksam 11-12'ye kdar ADMİNİN istegine göre daha erken acip gecte kapatabilirm Ben GM olsam biLe Kendimmi Onlar Gibi Görüyorum..
Daha önce LayDMt2 de yaptım MyMT2 de DraGonMt2 de Metin68de Tkmt2de bidaha vardı on u hatılamıom
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)