- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle
Yardım eden ve Yanımda olan arkadaşlarım
hepsıne ayrı teşekkür ederim soyuldum .) dıe bırakıorm bı nedenım yok Sen kal bnm edıtlerimi verıyım dıyen
arkadaşlarım sız ynmda olun oda yeter
adam gibi oynadım cekemedıler
ztn başka türlü oynanmaz
editlerimi alan kişi veya calan kişi o editleri versende almam Artık Söz aqızdan 1 kere cıkar herkeze Realde Başarılar oyunda
başarıLar diLerim Benı bır cok kısı tanıyo bır cok kısı bılıyo Bütün kardeşlerime oyundakı Her zaman yanında Olucam Artık Real Hayatıma bakıcam Herşey icin Teşekkürler Herkeze iyi oyunlar Calan kısı
Editleri Rahat oynayabıLcekmi tek merak ettigim bu Fazla uzatmaya gerek yok bundan sonra aranızda olamıcam Kac kere bırakcam dedım bırakmadım bu kre kesın bırakıyorum ne olursa olsun Geri dönmücem.. Yardım etmek ıstıyen kardşlrm tsklr ederm burda Dogrucu oLmak adam gıbı oynamak mıllete bisey yapıor bunu anladım Her zaman da dogrucu Oldum hırsızlıkla bı yere varılmaz bunu yapan kısıler bunu bılın ..Benı sevmeyenlerede imzamdakı yazıyı Diorm..
Yardım eden ve Yanımda olan arkadaşlarım
hepsıne ayrı teşekkür ederim soyuldum .) dıe bırakıorm bı nedenım yok Sen kal bnm edıtlerimi verıyım dıyen
arkadaşlarım sız ynmda olun oda yeter
adam gibi oynadım cekemedıler
ztn başka türlü oynanmaz
editlerimi alan kişi veya calan kişi o editleri versende almam Artık Söz aqızdan 1 kere cıkar herkeze Realde Başarılar oyunda
başarıLar diLerim Benı bır cok kısı tanıyo bır cok kısı bılıyo Bütün kardeşlerime oyundakı Her zaman yanında Olucam Artık Real Hayatıma bakıcam Herşey icin Teşekkürler Herkeze iyi oyunlar Calan kısı
Editleri Rahat oynayabıLcekmi tek merak ettigim bu Fazla uzatmaya gerek yok bundan sonra aranızda olamıcam Kac kere bırakcam dedım bırakmadım bu kre kesın bırakıyorum ne olursa olsun Geri dönmücem.. Yardım etmek ıstıyen kardşlrm tsklr ederm burda Dogrucu oLmak adam gıbı oynamak mıllete bisey yapıor bunu anladım Her zaman da dogrucu Oldum hırsızlıkla bı yere varılmaz bunu yapan kısıler bunu bılın ..Benı sevmeyenlerede imzamdakı yazıyı Diorm.. - Katılım
- 22 Haz 2010
- Konular
- 705
- Online süresi
- 11h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 1,521
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 244
- DevLira
- 0
Sende mi 
Gene Görüşürüz Ama Efe

Gene Görüşürüz Ama Efe

- Konular
- 3,088
- Online süresi
- 3d 16m
- Reaksiyon Skoru
- 5,352
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 428
- MmoLira
- -488
- DevLira
- 0
Kardeşim istedigin zaman bana ulaşablrsn oyunu bırakman bişeyi değiştirmez 1 titreşim ötendeym
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Saol Hakan ztn
hep yardımcı oldun sendende Tşk edrm emrah abıdende.
Tamam
Cadım ..
hep yardımcı oldun sendende Tşk edrm emrah abıdende. Tamam
Cadım .. - Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...