kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Aiiko Elweda :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aiik0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aiik0

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
28
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle :) Yardım eden ve Yanımda olan arkadaşlarım :) hepsıne ayrı teşekkür ederim soyuldum .) dıe bırakıorm bı nedenım yok Sen kal bnm edıtlerimi verıyım dıyen :) arkadaşlarım sız ynmda olun oda yeter :) adam gibi oynadım cekemedıler :) ztn başka türlü oynanmaz :) editlerimi alan kişi veya calan kişi o editleri versende almam Artık Söz aqızdan 1 kere cıkar herkeze Realde Başarılar oyunda :) başarıLar diLerim Benı bır cok kısı tanıyo bır cok kısı bılıyo Bütün kardeşlerime oyundakı Her zaman yanında Olucam Artık Real Hayatıma bakıcam Herşey icin Teşekkürler Herkeze iyi oyunlar Calan kısı :) Editleri Rahat oynayabıLcekmi tek merak ettigim bu Fazla uzatmaya gerek yok bundan sonra aranızda olamıcam Kac kere bırakcam dedım bırakmadım bu kre kesın bırakıyorum ne olursa olsun Geri dönmücem.. Yardım etmek ıstıyen kardşlrm tsklr ederm burda Dogrucu oLmak adam gıbı oynamak mıllete bisey yapıor bunu anladım Her zaman da dogrucu Oldum hırsızlıkla bı yere varılmaz bunu yapan kısıler bunu bılın ..Benı sevmeyenlerede imzamdakı yazıyı Diorm..

Sende mi :(
Gene Görüşürüz Ama Efe :cool:

Kardeşim istedigin zaman bana ulaşablrsn oyunu bırakman bişeyi değiştirmez 1 titreşim ötendeym

Saol Hakan ztn :) hep yardımcı oldun sendende Tşk edrm emrah abıdende.
Tamam :) Cadım ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri