Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

ZihinseLmi BedenseLmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olumsuz01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ewt arkadaşlar öncelikle zihinsel kasılmak için bi karakter tipidir wsde tek yendiyi karakter Bedenseldin onn ayriyetind ediyer tüm karakterlere yatar (ninja,sura,shamam) qibi wsde bedensele zq se yener ama ninja sura shamne zq olsa bile yener wsyi bn bedenselim 68lwlde 80lwl zihinsel aldımı biliyorum ayrıca bn bedenselim ama bn almam deil 61lwl sura 65lwl bıçakcı ninja 61lwl okcu ninja 61lwl sawaşcı shamn wsde almak tadır yani zihinsel sadece ksılır ws onn işi deil metin kesmede:)

busöledik lerine katılmıorum ws de zihin sel her türlü alır sura hriç
çünkü suranın ateş hayalti varsa kaçın zihin sel ws atmak için dir beden sel ise kasılmak için
güçlü benden defans verio hava kılınç ı vuruş gücü 70 lv savaşçıyım ama bendenselim ws ye firdim 69 lv güçlücüyle yatıım itemlerim ii olmasına rağmen
beden selsen daha ii kasılırsın lotlar kesmek çok rahat olur 21 level çarım da var bedensel 2 . köyde kasılıor +7 örümcek var elinde 110 vuruyorum onlar bana 1 çünkü itemlerim güzel ben para yapmam item yaparım hava kılınçlı 210 vuruyorum 2 saat kesmiyorum
100 100 vurulurmu hiç bi slota 2 saat te zor keser sin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri