Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

gamehack delected olanlar icin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kursat1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

kursat1453

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
41
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Nedeniyle hatalı Oyuncu Bilgileri (By [GM] Saidin) için Disconetcted

Olarak belirtti, ancak yine Beta olarak sizdedir.İşte orada olmak sorunlar sadece çözmek için zaman alır gidiyorsun demektir.VEYA gelecekteki gün
giderilmiş olabilir.Bu anda söylemek zor.
Başka bir bilgisayarda yani günlük on oyun için başka bir bilgisayarda oyun oynarken deneyebilir miyim?
Alternatif bir hesap yapmadan denediniz mi?, Aynı sorunları elde ediyor musunuz?
Bu şey, ben görüyorum ki bir bilgisayarlarınızdan birkaçı arasında ortak bir zemin bir tür olmasıdırAma bu özel bilgisayar ile ilgili gibi görünüyor.O yüzden bu Yazı size denedim değişiklikler güncellemeler Geri ile.

Siyah Ekran apprear çalarken

Neden: bu ATI 9200 ve 9250 gibi oyun uymayabilecek video kartı kullanarak UR
Düzeltme: Sorunu çözmek için ekran kartı Might değiştirin.Lütfen yazılım güncellemeleri kontrol tutmak durumda artış uyumlulukla.

GameGuard başlatım hata kodu 114

Neden: virüs, video kartı veya yazılım çatışma GameGuard ile çalışan
DÜZELTME:, bilgisayarınızı yeniden başlatın
Bilgisayarınızın bilgisayarınızı tarama, download anti virüs virüs var
ekran kartı ile sorun, video kart yazılım ve sürücülerini güncellemeyi deneyin.

InitRenderer hata ().Kapatılıyor

Eğer bu adımı takip 9,0 kullanıyorsanız Düzeltme: sizin DriverX 9,0 bu oyunu çalıştırmak için, olmalıdır
Başlat ---> Çalıştır ---> Dxdiag ---> DirectX Tanı Aracı DirectDraw Hızlandırma ve buttun etkinleştirmek onay> ---> ekran ---- apprea olacak
Direct3D Hızlandırması

GameGuard hata 153

Neden: Gamegaurd Hata
DÜZELTME: tamamen sonra CrossFire'i kaldırın.

GameGuard hata 115

Neden:, oyunda çıkın ve birçok kez giriş.
DÜZELTME: bilgisayarınızı yeniden başlatın.Önce relogging bu konuda yardımcı olabilir Ayrıca birkaç dakika bekliyor.

GameGuard hata 500

Neden: tüm hatası. Bir gamegaurd klasöründe erl dosyaları
DÜZELTME: Tamamen Oyunu kaldırın tekrar yükleyin

GameGuard.des Uygulama hatası

Neden: Crossfire Symantec Uç Nokta Koruması ile çakışması var
DÜZELTME: Symantec AntiVirus çevirmeye veya kaldırmak

Oyun veya GameGuard sahte oldu

Sebep: Virüs Crossfire yok
DÜZELTME: ardından yeniden taramak için antivirüs kullanın.. Sonra ise Çapraz Ateş çalıştığı için virüs programı devre dışı bırakmayı unutmayın.Bazı programlar GameGuard ve Çapraz Ateş virüsler zaman Gerçekten de içeren düşünüyorum

CF Başlatıcısı Hata

Neden: virüs
DÜZELTME: ama tarama önce yeniden Gönderen Crossfire kaldırmak unutmayın:
Denetim Masası - Program Ekle Kaldır> - CrossFire tüm dosyaları kaldırma

Olağandışı Hack Algıladı Hata

Kenar çubuğunu kapat veya kaldırmak alky
bir Windows, Mac OS X veya Linux ikili yürütülebilir dönüştürmek sağlayan bir araçtır AL-cır telaffuz.Ama gelecekte diğer uygulamalara destek olacaktır Biz high-end oyun üzerinde şu anda, önemli bir göstergedir.Bizim ikili çeviri katmanı zaten tam OS X ve Linux desteği için çalışıyor devam ediyor.
bir kütüphane hakkında LibAlky, uygulama bu Windows kütüphaneler sağlayacak denir çalışıyoruz Elbette, Windows uygulamalarını Linux veya OS X uygulamalardan kütüphaneler bir çok farklı ayarlamak kullanın

GameGaurd hata 144

Bir dosya adı GameMon.des görecek gamegaurd klasörüne gidin
sorunları o dosya çalışmıyor vardır
veya bilgisayar, casus yazılım vb ...virüs var Bu gamegaurd yok veya alışkanlık başlaması
veya ekran kartı güncellemek için çalışın (bu oyunu çalıştırmak için DriverX 9,0 kullanmak zorunda

GG 380 hata

bilgisayarınıza bağlı
ecxactly bu adımı izleyin
Windows 98: C: \ windows \ ev sahipliği
WindowNT/2000: C: \ winnt \ system32 \ drivers \ etc \ ev sahipliği
Windows XP: C: \ windows \ system32 \ drivers \ etc \ ev sahipliği
sonra bu dosyayı görmek

seçeneğini seçin not defteri

sonra da tüm dosyayı silmek hiç #

Ama: dışında bu iki, ← (Kredi FallenAngel olarak)
127.0.0.1 localhost 127.0.0.1 yerel
:: 1 yerel

Oyunu Hack Saptandı

Neden: Bu GameGuard onu kesmek olduğunu düşünün yapar Kullanılmayan Programı

DÜZELTME:
1.Go CrossFire Klasöre sağ tıklayıp crossfire.exe ve CF_G4box.exe, uyumluluk bölümüne, ilerleme Metin Hizmeti bu Programı bulunan "Turn kene" Veya git benzer.
2.Restart Bilgisayar
3.Press Ctrl + Alt + Delete Windows Görev Yöneticisi, yakın çekim un-programları kullanmak. Için (Eğer bu bilgileri nasıl yapmak, işlemi bölümünde kapatabilirsiniz gitmek için.)

Cross Fire Uptade

1.Lütfen hiçbir şey veya bir güvenlik duvarı bu engelleme başlatılması, programın engelleme olduğundan emin olun.
2.Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın.
3.Microsoft. NET framework2.0 yüklü olması gerekli.
4.Oyun klasörüne gidin ve "patcher_cf.exe" el ile rampasından programı atlamak için dosya başlatmayı deneyin
5.Eğer Windows Vista kullanıyorsanız, aşağıdaki dosyaları "crossfire.exe" ve "patcher_cf.exe" tüm yönetici olarak çalışan emin olun.Dosya üzerinde (sağ tıklayın ve "Properties" e gitmek, sonra tıklayın "Uyumluluk" sekmesi
6.Ve "patcher_cf.exe" uyumluluk modunu Windows XP SP2 ve yüksek DPI ayarlarını devre dışı bırakmak ölçekleme için "crossfire.exe" değiştirin.
devre dışı bırakmak görsel temalar ve eğer bu işe yaramazsa masaüstü kompozisyon. (Bu ayarlar da "Uyumluluk bulunmaktadır" sekmesini dosyaları özelliklerinde)
7.Yeniden yükleyin ve yeniden Çapraz Ateş, biz bir süre olduğu ve bu nedenle sorunu çözmek Mayıs beta için. Ayrıca bu ilk indirmek olan sizin için bir indirme yöneticisi denemek isteyebilirsiniz noktası bozuk olabilir İndirme yükleyici güncelliyoruz dosya ya da tekrar deneyin

Unable To Locate Component

Bunu indirmek gerekir ve C\ Windows \ System32 ye kopyalayın sorun düzelecektir...

Klavye Hata
Windows Wista İçin
1.Başlat'ı tıklatın ve sonra Denetim Masası
2.Denetim Masası'nda, eğer Klasik Görünüm, Denetim Masası Giriş tıklayın bulunan (sol köşede) üst
3.Aç Saat, Dil ve Bölge
4.Bölge ve Dil Seçenekleri'ni tıklayın
5.Tıklayın Klavyeler ve Diller sekmesini tıklatın klavyeler değiştirin
6.Yüklü hizmetler altında, Ekle'yi tıklatın
7.Dil iletişim kutusu Girişi ekleyin, bu liste ve Tamam'ı tıklayın eklemek istediğiniz klavye düzenini seçin.
8.Sizi listesine dahil edilecek katma Klavye düzeni.Listeden seçmek varsayılan olarak yeni düzeni ayarlamak için.Değişiklikleri Kaydete tıklayın
Farklı giriş dilleri Dil Bar düğmesine tıklayarak ya da Alt tuşuna basarak tarafından (= klavye diller) + Shift tuşları arasında geçiş yapabilirsiniz.
Windows Xp İçin
2.Denetim Masası'nda, eğer Kategori görün, Klasik Görünümüne Geç tıklayın bulunan (sol köşede) üst
3.Açık Bölge ve Dil Seçenekler
4.Diller sekmesini tıklayın.
5.Metin hizmetleri ve giriş dilleri, Ayrıntılar düğmesine tıklayın.
6.Yüklü hizmetler altında, Ekle'yi tıklatın.
7.Dil iletişim kutusu Girişi ekle, giriş dil ve klavye düzeni veya Giriş Yöntemi Düzenleyicisi (IME) eklemek istediğiniz seçin.
8.Artık (varsayılan olarak masaüstünün sağ alt köşesinde yer alır) Sistem Tablası'nda bir dil göstergesi görmelisiniz.Farklı giriş dilleri Altbasarak (= klavye diller) + Shift tuşları arasında geçiş yapabilirsiniz.

Eğer bir dil Giriş dili listesinde görünmez, bu dil için yazı tipleri yüklü olmayabilir.

Dil desteği ekleyin

2.Denetim Masası'nda, eğer Kategori görün, Klasik Görünümüne Geç e tıklayın.
3.Açık Bölge ve Dil Seçenekleri Denetim Masası'ndaki.
4.Diller sekmesini tıklayın.
5. Uygun dil toplama yanındaki onay kutusunu seçin.
6.Tamam'ı veya Uygulama'yı tıklayın.Bir şebeke yere dosyaları bulunmaktadır için Windows CD-ROM veya noktası eklemek isteyip istemediğiniz olacaktır. Sonra dosyaları yüklenir, bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekir.

Sunucu Bağlantı SorunlarI Güncellemeleri

Windows XP, lütfen aşağıdaki adımları uygulayın işletim şunlardır;
1) Click Başlat> Çalıştır; türü: cmd [Enter]
2) Komut İstemi penceresinde, şunu yazın: ipconfig / flushdns [girip]
3) exit yazın ve girişimi oynamaya / Oyun tekrar bağlayın.

Windows Vista, aşağıdaki yönergeleri takip edin lütfen kullandığınız (Yukarıdaki aynı kurulum yok):
1) CTRL + ALT + DEL (Görev Yöneticisi şimdi), Uygulamalar sekmesini tıklayın açılır ve "Yeni Görev ' altında
2) pop kutusuna:-up ve Tamam'ı tıklatın veya komut sadece basın [Enter]
3) Komut İstemi penceresinde, şunu yazın: ipconfig / flushdns [girip]
4) exit yazın ve girişimi oynamaya / Oyun tekrar bağlayın.

Wtf i Cant Giriş Hatası
Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın.

Anti Hack Sorunu
Sadece windows xp 'de[wista hakkında bir bilgim yok]
1.Denetim Masası Git
2.Kullanıcı Hesabı'na Tıkla
3.Hesab Oluştur(Bilgisayar yöneticisi seç)
4.After hesap oluşturduk. LOG OFF THEN RELOGIN TO YOUR NEW ACCOUNT GİRİŞ KAPALI THEN RELOGIN için Yeni Hesap.
5.Bilgisayarım/c/program files/subagames
6.CF.BOX VEYA PACHER CF'ye Tıkla
7.Oyuna Girin

Game Guard Hata 120, 124, 141, 142, 150, 153

NProtect kurulumunuz ya eksik ya da zarar görmüştür. Lütfen veya GameGuard klasörü ve repatch Çapraz Ateş, silin [Check Dosyalar tıklayarak deneyin] düğmesine basın.

Hata 155

NProtect kurulumunuz ya eksik ya da zarar görmüştür. Lütfen veya GameGuard klasörü ve repatch Çapraz Ateş, silin [Check Dosyalar tıklayarak deneyin] düğmesine basın.

Hata 170

Bu GameGuard klasörü silin ve yeniden yama programını çalıştırın.

Hata 340

1. Başlat'a tıkla
2. Çalıştır'a tıkla
3. 3. C: / windows/system32/drivers/etc ve Tamam'ı tıklayın
4. ^^^Host dosyasını silin.

Hata 350

Bu NProtect patcher iptal edildi. Çapraz Ateş yeniden başlatın.

Hata 360

Bu güvenlik duvarı çapraz ateş veya GameGuard klasörünü silin ve yeniden yama programı çalıştırmak allowing emin olun.

Hata 361

Eğer Internet ve kontrol kullanmaya yetkili olması İnternet sağ veya çalışma olup olmadığını kontrol edin. Eğer bu sadece yeniden çalışmaz İndirme Oyunu koruma.

Hata 380

Hosts dosyası yanlış: C gidin: \ Windows \ System32 \ drivers \ hosts açık etc notepad ile dosya. Şey listesini oradan ile çizgi önünde hayır "#" olarak silmek için emin olmak ve birlikte bir şey var adı GameGuard içinde herhangi bir değişiklik içinde. aslında da yaygın bir "127.0.0.1 localhost" ve "tek 2 entries:: 1 localhost" Eğer sadece bu iki yer, o zaman tamam olması gerektiğidir. (Vista kullanıcıları için emin olun size ev sahipliği doğru dosyayı seçerek "yönetici" olarak Kaydedebileceğiniz emin olmak için kaçak tıklayarak dosyayı açmak.)

Oyun Güvenlik göre engellendi Uygulamaları Listesi

* ATI Tablasındaki Araçlar
* AutoHotkey - (hotkeys işe yaramazsa) Oluşturuldu
* AVG Anti-Virus - Tepsiye araç bileşenleri raporu hata birçok yapma. Possibly already unblocked - WORKS WITH AVG VS update! Muhtemelen zaten yasağınızı kaldırana - AVG VS güncelleme ile çalışır!
* CFosSpeed - Oyun kesmek olarak algılandı eğer "Trafik şekillendirme" açıldığında * Cheat Engine - Some strings and blocks of codes are detected, up to a buffer size of 512, so the names of some things can be changed to evade detection. Motor Cheat * - Bazı dizeleri ve kodlarının bloklar, 512 bir arabellek boyutu, bu yüzden bazı şeylerin isimleri tespit kaçmaya değiştirilebilir algılanır. Usually referred to as "Undetected Cheat Engine" (UCE) when it is not detected by nProtect GameGuard. Genellikle undetected Cheat Engine "olarak" (UCE) zaman nProtect GameGuard tespit değildir anılacaktır.
* Daemon Tools * Eclipse - Does not start while GameGuard is running; works if it is already running on GameGuard initialization Süre GameGuard çalışan * Eclipse başlatılamayabilir - mu; çalışır Zaten GameGuard üzerinde başlatım çalışıyor
* F-Secure Blacklight - görüntüleştiren yazılım kırık; edemiyoruz rootkitler taramaya
* FileZilla - (Nedeni bilinmeyen) çökecek yazılım Nedenler. Tried and tested on XP (works) Denedim ve XP üzerinde test (eser)
* Freenet - uyarı olmadan Freenet düğümü daraltır.
* Oyun Sunucular Client - Eserler eğer oyundan sonra yüklendi.
* Google Chrome - önler çalışmaktan tarayıcı. Tried and tested on XP (works) Denedim ve XP üzerinde test (eser)
* Hacker Defans - başlayarak önler oyun ve kullanıcı isterse eğer program kaldırma tamamdır.
* Logitech G serisi Klavye Profiler (Profiler) Bu yazılım, G-tuşları ve özellikleri kullanmak için gereken artık bloke olur.
* Anakart Monitör - (Nedeni bilinmeyen) çökecek yazılım Nedenler
* NetLimiter - Oyun kesmek olarak algılandı olsanız bile, hizmeti durdurun ve süreci öldürmek
* Ollydbg
* Outpost Firewall Pro
* PIX
* Razer - Fare sürücüleri (fare düğmelerini tuşları için, scrollwheel işleve) son işlevi not eşlenen. Note: Razer copperhead is working as it should with correct keymapping Not: Razer zehirli yılan olarak doğru keymapping gerektiğini ile çalışıyor
* Razer - Fare sürücüleri (fare düğmelerini tuşları için, scrollwheel işleve) son işlevi not eşlenen. Note: Razer copperhead is working as it should with correct keymapping Not: Razer zehirli yılan olarak doğru keymapping gerektiğini ile çalışıyor
* Buhar (içerik dağıtım) - Buhar üzerinden oyun başlatma, GameGuard bir "Game Hack" ve aşağı oyun kapatılırsa olarak) Buhar raporları - XP Test (eser)
* SpeedFan - (Nedeni bilinmeyen) Core2 sensörleri rapor -27 derece Celcius, Gerilim ve 0 RPM bırak zaman oyun başlatılır
* The Core Media Player
* Tsearch
* Hemen hemen tüm VNC sunucuları, bu gerçek (blok ya da kapatmak, ama devre dışı bırakır girişi) olarak
* Xpadder
* Zboard Z-Motor
* Hafıza Hacking Yazılım L. Spiro tarafından
* LCD Smartie - LCD çalışmıyor

Sorun açılan indirme

Bu çapraz ateş dışarı kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın lütfen bir html dosya indirme söylüyor tarayıcı pencereyi pop çözmek için.

Oyun Kımıldama veya siyah ekran sırasında geçici tamir oynamak

Görev yöneticisi olarak 'Ctrl vuruş ile devam deneyin Sonra dışarı kapatın.Alt-oyun dışında da işe yarayabilecek

Drastic Çözümü

Eğer Çapraz Ateş çalıştırma girişimi ve bir sistem geri yükleme noktası oluşturmak çalışır. If you encounter any errors after playing try restoring the computer back to the point when it was working. Eğer oynamaya sonra herhangi bir hata karşılaşırsanız geri zaman çalışıyordu nokta için bilgisayarı yeniden deneyin.

Ya beyler egypt bÖlÜmÜnde adam baŞlama bÖlgesİnden dİĞer bÖlgedekİ adami vuruyor adami kafa heryÖne dÖnÜp duruyor ben aİm botu bulamadim ama maxuS ve ormancİ kesİn bulur

+rep +rep +rep please

Yav arkadaşım bişe soracam şimdi ben oyuna qircem x-trap doLuor oyuna tam qirecekken hata verior x-trap hatası hatada :
The game security module cannot run properly yazıor ok diorm ona birkaç dakika sonra başka bir hata qLior ondada :
Timed out waiting for initialing xtrap-engine
yazıor.. Bi yardımcı oLursan sevinirim Şimdidn teşekkürLer..

Yav arkadaşım bişe soracam şimdi ben oyuna qircem x-trap doLuor oyuna tam qirecekken hata verior x-trap hatası hatada :
The game security module cannot run properly yazıor ok diorm ona birkaç dakika sonra başka bir hata qLior ondada :
Timed out waiting for initialing xtrap-engine
yazıor.. Bi yardımcı oLursan sevinirim Şimdidn teşekkürLer..

Hack oLarak qözüken bazı programlar war onları kapatırsan gider o sorun. ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri