- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ARKADAŞLAR XTRAP KIRILMAZ DİYENLERE BİR MESAJIM VAR
MALUM İBLİS AĞINI İ12 LER İYİ BİLİR
BAKIN GÖRÜN 1 LWL ÇARA NASIL YÜKLENİR İBLİS AĞI
İNANMAYANLAR İÇİN FOTO DA EKLİYCEM
BEN ZATEN BU MEVLEVİHANE AİLESİNDEN ŞÜPHELENİYORDUM
DEMEKKİ VARMIŞ BEN ARAŞTIRDIM BULDUM..
GOOGLE DAN KORE SİTELERİNDE ANLATILIYOR İPUCU SİZE !!!
alıntıdır
MALUM İBLİS AĞINI İ12 LER İYİ BİLİR
BAKIN GÖRÜN 1 LWL ÇARA NASIL YÜKLENİR İBLİS AĞI
İNANMAYANLAR İÇİN FOTO DA EKLİYCEM
BEN ZATEN BU MEVLEVİHANE AİLESİNDEN ŞÜPHELENİYORDUM
DEMEKKİ VARMIŞ BEN ARAŞTIRDIM BULDUM..
GOOGLE DAN KORE SİTELERİNDE ANLATILIYOR İPUCU SİZE !!!
alıntıdır
- Konular
- 85
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadasim haklisin x-trap ı kıran muhteşem coder lar ama soylemiyorlar bunların basında m saticilari neyse ama bunun fake oldugu nu anliyabiliriz ilk resimde ss cekmiş resmi acmis tam ekran yapmis kendini ele veren yerleri kesmiş (beyaz yerler ondan sonra cheat engine nin oldugu resimde başlat menüsü normalde gözükür deniyebilirsin baska bi prog. ile) resimi acip tam ekran yapmis ve cheat engine acmis ss cekmiş diyer ss de zaten oyundan seni yalanlamiyorum zaten alinti yazmissin alinti yaptigin adam fake olarak yapmis bunu
- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
Arkadasim haklisin x-trap ı kıran muhteşem coder lar ama soylemiyorlar bunların basında m saticilari neyse ama bunun fake oldugu nu anliyabiliriz ilk resimde ss cekmiş resmi acmis tam ekran yapmis kendini ele veren yerleri kesmiş (beyaz yerler ondan sonra cheat engine nin oldugu resimde başlat menüsü normalde gözükür deniyebilirsin baska bi prog. ile) resimi acip tam ekran yapmis ve cheat engine acmis ss cekmiş diyer ss de zaten oyundan seni yalanlamiyorum zaten alinti yazmissin alinti yaptigin adam fake olarak yapmis bunu
denemedın nasıl boyle bısey dıyon anlamıyom

- Konular
- 0
- Online süresi
- 1m 40s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
BU KONUYU ACAN ARKADASIN ALINTI YAZMISBIDE İBLİS AGI DEMISSIN SADECE SAG ALTTA ADI GOZUKUYOR :d
NASIL YAPILDIGINI BİLMEK İSTEYEN VARSA SADECE MESAJ ATSIN CHEAT ENGINENORMAL ÇALISIYOR ZATE SUAN XTRAP OLSA BİLE BU SİTE HARIC CİDDİ SİTELERDEBULABILIRSINIZ
//Mesajın Bir Kısmı Editlendi//By Mazula
NASIL YAPILDIGINI BİLMEK İSTEYEN VARSA SADECE MESAJ ATSIN CHEAT ENGINENORMAL ÇALISIYOR ZATE SUAN XTRAP OLSA BİLE BU SİTE HARIC CİDDİ SİTELERDEBULABILIRSINIZ
//Mesajın Bir Kısmı Editlendi//By Mazula
Moderatör tarafında düzenlendi: