noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ban alırmıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RawenClaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 782
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RawenClaw

Level 6
TM Üye
Konular
35
Reaksiyon Skoru
54
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
-3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar benim çok endişelendiğim bir sorun var: Ben hiç hack kullanmam glitchde yapmam, tek hatam küfür ederim onun banıda zaten 3 gün birşey. Ama ben genelde iyi oynarım oyunu ve report you gibi mesajlar atıyorlar çok inanmıyorum ama hack diyorlar, Duvarın arkasına saklanmış atlayıp vurdum onu diye hack diyor, yıllardır oynuyorum yeni benimde tecrübem var tabiiki sezdim onun orda olduğunu (sezmek pek değilde kontrol için atlıyorum sora HS alıyorum.) bide bu sorun var hep Head Shot alıyorum ghostlarda bile. Şimdi diyeceksiniz hack yoksa neden korkuyorsun ? yıllar önce benim eski çarım bu nedenle ban yemişti, hack yok ama hack olarak kabul edilerek ban yedim, birde Z8 forumda banlanan 10 kişiyle ilgili bir diyalog geçmiş içinde benim çarda olunca iyice kafayı yedim. İşte bu günde öyle bir tehdit aldım. Aslında haklı olduğunu savunuyor şerefsiz. Arkadaşlar ban yememek için ne yapmalıyım ? Hiç hack programı yok PC'de, ban yersem Z8'e ticked atıp kurtarabilirmiyim ? Yardım edin lütfen. :(

Bence CF yi bırak başka oyun oyna yoksa seni çekemeyen çok olacak.

Bence CF yi bırak başka oyun oyna yoksa seni çekemeyen çok olacak.

Ciddiysen CF'yi bırakmam. Dalga geçiyorsan söylediklerim doğru. Yinede yorum için teşekkürler.

Son düzenleme:
Şaka yapmıyorum bazı insanlar hilesiz olanları hileli olarak görüyorlar dalga geçmiyorum benim başımada geliyor hilesiz adam öldürünce hack diyorlar,sonra ne mi oluyor?Kick

Şaka yapmıyorum bazı insanlar hilesiz olanları hileli olarak görüyorlar dalga geçmiyorum benim başımada geliyor hilesiz adam öldürünce hack diyorlar,sonra ne mi oluyor?Kick

Uff yeterki kick olsun. Ban olmasında özledim seni be Suba Games. Adam gibi adamdılar. Adını duymadığım Z8 geçti CF'nin başına güya hacke karşı bütün önlemleri alıyorlar. Oyun hack kaynıyo hacki olmayanlar banlanıyo.Bu arada bu gün oynadığım ve ağlattığım UnFnisiher isimli beni report edecek insancığa selam gönderiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri