Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

User Toplayacak GM ARIYORUM

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

kardes 1 çok pvp vps hamchili serverelrde gm liğim ve tl liğim olmuştur bilgine arz ederim
iletişime geçmek isitiorsan adanaliyik_adamiyik@hotmail.com

• • Sunucu Adı : meydanmt2
  • • Yaş Sınırlaması : 17-18 üstü
  • • İstediğiniz Günlük Online Süre : 5-6
  • • Aradığınız Özellikler : çok user toplucak,ilgili yardımcı
  • • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :
  • • Diğer / Ek :
arkadaşlar bakın çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum,adam gibi birkaç kişiyi alıp güzelce sw yi yönetmek istiyorum.çevresi olan çok user getirebilecek kişiler yazsın lütfen konuya.bakın herkez diyor ben toplarım hemen user toplarım yahu çok duydum bunu biri dedi 150 binlik sayfam var 2 günde 1000 kişi getirrim falan 1 hafta bekledik 10 kişi topluyamadı.böylelere artık inanmıyorum adam gibi kişiler dürüst olgun kişiler başvursun lütfen yaşı küçük ergenler uzak dursunlar lütfen

GM seçerken servere getireceği oyuncu sayısına değil,tecrübesine göre alırsanız gelen oyuncu zaten GM gelmiş olur.

Oyuncuların gelmemesi sadece GM bağlı bir etken değildir,oyunun kalitesi,Oyunun tamamen türkçe olması,kolay ve anlaşılır yardım bulundurması gibi.Her önüne geleni GM yap demiyorum tabii tecrübe ve zekaya göre tavsiye ediyorum :)

isim:BerKan
SayaDım:KüçükGüL
Yas:14
PcDeki süRem:7/24
TcRuBem:5gmLık 3Tl Lik 4De kurucu Pach faLan hazırLAdım ama +18 oLrak DAyım kefiLDi
NeLer yaPabiLirim:Logo hazırLar Npcp HazırLarım ediT basaRım useRLerLe iLgiLenir edit saTısınDan SoRumLu oLaBiLİrim özeLikLe useR topLaRım

Bna uLasmak için:adriyano_berkan97@hotmail.com :ka19::ka19:

Son düzenleme:
adim:gorkem soyadim:ercay 20 yasindaim gmleri dinler ve onlarin isteklerini yerine getiririm ben gm olursam arkadasima solerim oda 5 10 15 kisi getirebilir.ben asla yalan solemem.pm atman yeterlidir.7 saat onlineyim msn:gorkemercay@hotmail.com

Adınız :Mertcan
* • Soyadınız :Özmen
* • Yaşınız :19
* • Yaşadığınız Yer :Canakkale
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :9 SGA 7 GA 4GM Lik Yaptım
* • Günlük Online Süreniz :9 Veya 11 Saat
* • Özellikleriniz :Dürüstümdür,Sabırlıyım Fazla Sinilenem
User Cekebilirmiyim:Cevrem Cok Genis Toplarım Birde 9 VEYA 11 Saat Acık Oldugum Zaman Konu Acıp Full Uplarım :)
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :mertcan.oz.96@hotmail.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri