Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Trabzonspor'da neşeli idman

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan DIKKAT63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 188

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Trabzonspor, Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Trabzonspor, Süper Lig'de 21 Şubat Pazartesi günü Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda bir grup salonda çalışırken, diğer grup ise antrenmanı koşu yaparak tamamladı. Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli olduğu gözlenirken, Burak Yılmaz ve Serkan Balcı yaptıkları esprilerle takım arkadaşlarını gülme krizine soktu.

Bu arada Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenman sonrası Asbaşkan Nevzat Şakar ile uzun bir görüşme yaptı. Görüşmede takımın genel durumunun masaya yatırıldığı öğrenildi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst