HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hack kapandığında haberinizolur
şu anda s4 de çalışan 2 hack var biri Cornel hack dieri ise zBlock hack ben sadece zBlock hacki buldum.
Son düzenleme:
Hangisi Ne İşe Yarar ?
-Shop Hack : Shopda yeni silahlar ve yeni giyisiler getirmeye yarar ama mın gun dışında bişey alınmyor.
-No Rules OS : Sword maça silahla girme.
-Wall Shot : Duvardan vurma
-Hit Range : Uzaktan vurma.
-Ghost Mode: bazı yerlerden geçme.
-SP+HP+ACHOR : Sp ve Hp Hack Achor sahte kaykay. (sp götürmüyor).
-Mini Arcede Clear : anlamadım
BUYRUN LİNK
RaR Şifresi : esekolu
Hit Range açık ise sadece tünele girin diyer yerlerde ekran kayıyo ve office de ise ghost mode ve sp hp anchor açın başka açmayın camdan zıplayın ve hep shift e basarak yukarı çıkın (sp gitmiyo).
-Shop Hack : Shopda yeni silahlar ve yeni giyisiler getirmeye yarar ama mın gun dışında bişey alınmyor.
-No Rules OS : Sword maça silahla girme.
-Wall Shot : Duvardan vurma
-Hit Range : Uzaktan vurma.
-Ghost Mode: bazı yerlerden geçme.
-SP+HP+ACHOR : Sp ve Hp Hack Achor sahte kaykay. (sp götürmüyor).
-Mini Arcede Clear : anlamadım
BUYRUN LİNK
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
RaR Şifresi : esekolu
Hit Range açık ise sadece tünele girin diyer yerlerde ekran kayıyo ve office de ise ghost mode ve sp hp anchor açın başka açmayın camdan zıplayın ve hep shift e basarak yukarı çıkın (sp gitmiyo).
Son düzenleme:
bugün s4 de güncelleme var dikkat edin hackı kullanmadığınız bir çarla girin ban yemiyor ise kendi çarınıza girebilirsiniz.

sa kardes ben de shop hack calisiyo ama item almaya calistigimda alinmiyo help pls +++ rap vercem
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)