- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar hamachili serverlara nasıl girilceni bana anlatırmısınız lütfen
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Bak kardeşim bn de tam bi professional deilim ama bildiğim kadarıyla anlatıyım.
*Öncce hamachi ağına giriyosun serverin.
*Sonra sw sahibi (ki genelde ağ sahibi ile aynı kişi olur.)' nin ip sini loader a yazıcan ve luncha tıklıyacan.
*Farklı farklı loaderler var hangisinin senin kullanıcağın olduğunu bilmediğim için ayarları konusun da yardımcı olamıyacam.ama nete yazarsan ayarlarını kolayca bulursun.
*Loader den luncha tıkladıktan sonra bekliyecen sadece oyun açılacak giecen.
*Tabi bide üyelik hususu var.Bunu sw sahibi kimse ondan rica edicen(sw sahibi genelde ağ sahibiyle aynı kişi olur)Özel den istediğin İD ve PW yi göndericen oda eğer açıksa genelde sw de açık olur sana üyelik verir sw ye rest atar ve oyuna girebilirsin artık.(Loaderden lunch'a basarak girdiğimizi söylemiştim galiba )
*Sonra sw sahibi (ki genelde ağ sahibi ile aynı kişi olur.)' nin ip sini loader a yazıcan ve luncha tıklıyacan.
*Farklı farklı loaderler var hangisinin senin kullanıcağın olduğunu bilmediğim için ayarları konusun da yardımcı olamıyacam.ama nete yazarsan ayarlarını kolayca bulursun.
*Tabi bide üyelik hususu var.Bunu sw sahibi kimse ondan rica edicen(sw sahibi genelde ağ sahibiyle aynı kişi olur)Özel den istediğin İD ve PW yi göndericen oda eğer açıksa genelde sw de açık olur sana üyelik verir sw ye rest atar ve oyuna girebilirsin artık.(Loaderden lunch'a basarak girdiğimizi söylemiştim galiba
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeş taktin işe yaradı loader buldum çalışan fakat şuan kisorun silkroad.exe hatası veriyor sürekli
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
aynı hata banada geliyo :S
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bak kardeşim bn de tam bi professional deilim ama bildiğim kadarıyla anlatıyım.
*Tabi bide üyelik hususu var.Bunu sw sahibi kimse ondan rica edicen(sw sahibi genelde ağ sahibiyle aynı kişi olur)Özel den istediğin İD ve PW yi göndericen oda eğer açıksa genelde sw de açık olur sana üyelik verir sw ye rest atar ve oyuna girebilirsin artık.(Loaderden lunch'a basarak girdiğimizi söylemiştim galiba)
Anlatım için teşekkürler işime yaradı..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)