- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selam arkadaşlar.Turkmmoyu aslında sürekli takip ediorum ama kalıcı olmaya düşünmüordum.artık düşünüorum
Şimdi kendimi tanıtayım.Adım Fatoş 16 Yaşındayım.Normalde öğrenci olmam gerekir ama okumuorum.Oyüzden bütün gün boş waktim oluor ve bende metin2 ve forumla değerlendirmek isdiorum.Güzel bi ortam bu yüzden bu sitenin kurucularını tebrik ediorum.Avatar yapma gif yapma bunları öğrenmek istiorum ve profesional olarak avatar ve gif yapmak istiorum.Tabi sitedeki bazı arkadaşlarımız bana yardımcı olurlarsa.Moderetör olmak istiorum.Siteye katkı sağlamak ve arkadaş ortamı kurmak istiorum.Hepinizi sewiorum tşk ederm. :]
Doğum tarihi:28.06.1995
Nereden,Nereli:Adana,adanalı :]:m08:
Tutuğu Takım:Tabiki Fenerbahçe :]
Sewdiği renkler:[en Sewdiklerim:Siyah,Beyaz],Pembe,Sarı,Lacivert.
En sewdiğim sanatçılar:Serdar Ortaç.
En sewdiğim oyuncular:Hazal Kaya,Çağatay Ulusoy,Serenay Sarıkaya,
Tolgahan Sayşman.
Bu kadarı yeterli heralde. :] Okuduğunuz için tşk ederm. :] İyi günler.
Şimdi kendimi tanıtayım.Adım Fatoş 16 Yaşındayım.Normalde öğrenci olmam gerekir ama okumuorum.Oyüzden bütün gün boş waktim oluor ve bende metin2 ve forumla değerlendirmek isdiorum.Güzel bi ortam bu yüzden bu sitenin kurucularını tebrik ediorum.Avatar yapma gif yapma bunları öğrenmek istiorum ve profesional olarak avatar ve gif yapmak istiorum.Tabi sitedeki bazı arkadaşlarımız bana yardımcı olurlarsa.Moderetör olmak istiorum.Siteye katkı sağlamak ve arkadaş ortamı kurmak istiorum.Hepinizi sewiorum tşk ederm. :]Doğum tarihi:28.06.1995
Nereden,Nereli:Adana,adanalı :]:m08:
Tutuğu Takım:Tabiki Fenerbahçe :]
Sewdiği renkler:[en Sewdiklerim:Siyah,Beyaz],Pembe,Sarı,Lacivert.
En sewdiğim sanatçılar:Serdar Ortaç.
En sewdiğim oyuncular:Hazal Kaya,Çağatay Ulusoy,Serenay Sarıkaya,
Tolgahan Sayşman.
Bu kadarı yeterli heralde. :] Okuduğunuz için tşk ederm. :] İyi günler.
- Konular
- 1,052
- Reaksiyon Skoru
- 250
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 185
- MmoLira
- -552