Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba adminimiz bunun hakkında konu açmış ama ben ama ben yazı olarak bildiklerimi söylüyorum...
Smackdown 22.45 ve 11.30 arası Raw ise 11.45 ve 01.00 arasıdır. ECW diye bir WWE bölüğü var o nerde derseniz. ECW ve onu aşağıdaki bölükler gösterilmiyor (Türkiye'de) Ama hiçbiyerrde yok değil elbet bir kanalda bulursunuz (Ya d a youtube
) Buda adminin verdiği konudan alınıt yaptığım link :
Smackdown 22.45 ve 11.30 arası Raw ise 11.45 ve 01.00 arasıdır. ECW diye bir WWE bölüğü var o nerde derseniz. ECW ve onu aşağıdaki bölükler gösterilmiyor (Türkiye'de) Ama hiçbiyerrde yok değil elbet bir kanalda bulursunuz (Ya d a youtube
) Buda adminin verdiği konudan alınıt yaptığım link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
h t t p s : / / w w w . f a c e b o o k . c o m / P r o . W r e s t l i n g T i m e 2 8 Burada WWE,TNA maçlarının en yeni bilgilerini en yeni maçlarını görebileceksiniz.TNA ve WWE maçları anlatımlı olacak.Alt yazı eklenecek.ECW ve WCW eski maçlarında çeviri olmaya bilir ama mutlaka anlatımlı olacaktır.En yeni en güncel ve unutulmayan maç ve bilgiler burada olacak.Sakın Kaçırma Pişman Olursun
Not:Boşlukları Silin
Not:Boşlukları Silin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)