- Konular
- 114
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Crazy Text
Script'i uygulayabilmeniz için Windows Live Messenger ve Msn Plus kullanıyor olmanız gerekmektedir.
Script'i indirdikten sonra tıklayın, kendisi kurulacak ve Messenger Plus! menüsü içine yerleşecektir.
Script'i kurdugunuzda deaktif olacaktir. Aktif etmek icin herhangi bir konusma penceresi acip ctstart!yazip enterlayin. Devre disi birakmak icin ise ctstop! yazip enterlayin.
Not: alıntıdır
kendim anlatım yapayim
ilk once ındırınız acınız sonra scriti al yazıo kbl edin ve alın
sonra msn konusma penceresinde altta kutular var
uc tane renkli ona tıklayın crazytext yazıo onun menusunu acın sonra Configurationa tıklayın sonrada bı kutu acılcak yazı tipinizi seçin ve enablet'a tıklayın sonra save dein
yazı yazreken gorunmez ama yollayınca şekilli gozukur
örnek : q ω є я т у υ ı σ ρ ğ ü ι ş ℓ к נ н g ƒ ∂ š αz χ ¢ ν в η м ö ç тυякммσ вєякαу4555
Script'i uygulayabilmeniz için Windows Live Messenger ve Msn Plus kullanıyor olmanız gerekmektedir.
Script'i indirdikten sonra tıklayın, kendisi kurulacak ve Messenger Plus! menüsü içine yerleşecektir.
Script'i kurdugunuzda deaktif olacaktir. Aktif etmek icin herhangi bir konusma penceresi acip ctstart!yazip enterlayin. Devre disi birakmak icin ise ctstop! yazip enterlayin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not: alıntıdır
kendim anlatım yapayim
ilk once ındırınız acınız sonra scriti al yazıo kbl edin ve alın
sonra msn konusma penceresinde altta kutular var
uc tane renkli ona tıklayın crazytext yazıo onun menusunu acın sonra Configurationa tıklayın sonrada bı kutu acılcak yazı tipinizi seçin ve enablet'a tıklayın sonra save dein
yazı yazreken gorunmez ama yollayınca şekilli gozukur
örnek : q ω є я т у υ ı σ ρ ğ ü ι ş ℓ к נ н g ƒ ∂ š αz χ ¢ ν в η м ö ç тυякммσ вєякαу4555