Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Yardım Lütfen bakın :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cabir58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 352

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben sabit pvp kurdum ama sitesi felan açıkçtım ama pvp ye giremiyorum lütfen yardım edin hamacilide girebiliyorum ama sabit ip lide giremiyorum yardım lütden:(:(:(:(:(:(

Kardes tatmin edicibir cevap alabilmen icin net bir soru sorman gerek çok geneli kapsayan bir soru bu 10 dan fazla nedeni olur pwp server kurduysanız yada kurdurduysanız sunucuyu kiralagınız firmadan yardım isteyin ne yapıldıgını en iyi onlar bilir ama hamachi bir server kurduysanız bagalanacak olan herkez hamachi yuklemesi lazım sizin bir ag azmanız lazım o aga baglanmaları lazım mc dosyalrı vermeniz lazım port map acmanız lazım ws ws diye gider bu ..

Kardes tatmin edicibir cevap alabilmen icin net bir soru sorman gerek çok geneli kapsayan bir soru bu 10 dan fazla nedeni olur pwp server kurduysanız yada kurdurduysanız sunucuyu kiralagınız firmadan yardım isteyin ne yapıldıgını en iyi onlar bilir ama hamachi bir server kurduysanız bagalanacak olan herkez hamachi yuklemesi lazım sizin bir ag azmanız lazım o aga baglanmaları lazım mc dosyalrı vermeniz lazım port map acmanız lazım ws ws diye gider bu ..

Kardeş firma yapmadı
kenim yaptım
hamacili deyil sedece ben nasıl ip feln nasıl ayarlıcaz:o:p

Hamachideki Gibi Eklemelisin Vede Modemin Ayarında Sabit İpi Kaydetmelisin Kaydetmezsen Vitual Pc V. b Programların O İp İ Göremiyebilir Dene Bence Söylediklerimi Olursa Sana H.o Serverin... Teşekkürler

GameForce-Mt2 Yöneticisi [TL]Force

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri