Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nyo Server Files i İle Hamachili Pvp Kurma

deniz151

Level 5
TM Üye
Konular
274
Reaksiyon Skoru
53
Altın Konu
0
Başarım Puanı
130
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 26 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar biliyorum kurulum hakkında çok konu var fakat bu konu onlardan çok farklı..Ben sizlere Kurulum dan tutun da serverin sonuna kadar işinize yarayacak programları anlatacağım... SABİT PLS !!
GM YAPMAYI DA ANLATACAĞIM..

Başlıyoruz.. Evet Arkadaşlar şimdilik Resimsiz.. Fakat İlerde Resim Ekleyeceğim..Arkadaşlar sizler için adım adım gideceğiz...
%100 Showmert Yapımıdır.. [Ç]ALINTI DEĞİLDİR..

Eveett..
1.)Virtual PC yi Açıyoruz
2.)Şu yolu İzliyoruz.. New--->(2.seçenek)-->(Server) ismini böyle koyuyoruz--->Dosya bölümünden M2 yi seçin (yani Serveri)--->Ram 512 den fazla vermeniz tavsiyem..--->Networking e geldikten sonra hamachi Interfaces Var onu seçin ve OK e basın...
3.)Eveett..Hayırlısıyla Start'a basıyoruz ve SW başlıyor Karşısınıza 10 dan geri sayan bi sayfa gelecek yanda büyükçe FREE BDS gibi birşey yazan siz o geri sayımı beklemek zorunda değilsiniz ENTER le geçin...
4.)Yaklaşık 2-3 Dakika(PC ye göre değişir bende 1 dk. bazısında 5 dk.-10dk.) Bekledikten sonra (login:) gelecek.. AYNEN ŞÖYLE YAZIYORUZ..
login:root
password:mcnccçcom (ç=. yani "ç" "." anlamına gelir..)(Ayrıca Dikkatli olun password gözükmez yazdiginiz bos gibi gozukur...
5.)sysinstall Yazıyoruz.. Bu yolları izliyoruz..
Configure---->Networking---->Interfaces---->3 kere enter--->VE KARŞIMIZA IP Vs. YAZILI BİR SAYFA GELDİ...
6.)İpV4 Gateway:(Buradakini Silin ve hamachinizde yazan IP nin aynısını buraya girin..)
İpV4 Address:(Buraya ise IP nizi Sonu 100 lü olarak yazın..)
Örnek:Diğelimki Benim Ip (22.11.35.129) bunu şu şekilde yazacaz(22.11.35.100) Gibi...
Netmask:255.0.0.0 yazıyoruz.. ve işlemler tamam enter a basıyoruz.. Yes ve No sorusunda YES e basıyoruz yani enter ve #Mcncc yazısı gelene kadar ESC ye basmaya devam ediyoruz...
7.)Bu yazı geldikten sonra /etc/rc.d/netif restart Yazıyoruz ve enter basıyoruz..
Stoping network: der orda bekleyin yükleniyor ve kısa bi süreden sonra yine #mcncc gelir işte burada "reboot" yazıyoruz.. ve Makine Resetleniyor..
8.)tekrar login ve pw soracak aynı şekilde (root ve mcnccçcom) yazıcaz...
9.)Vee.. Mutlu Bir SON.. (./start) yazıyoruz ve enterliyoruz..
SERVERİMİZ AÇIKKKKK!!!!! Eveett.. Gelelim Şimdi İşin detayına =)
10.)Arkadaşlar DBCheckAuth der o işte DBCechkAuth 6 dicek dedikten sonra 7 kere şöyle yazacak;
DBCheckAuth 6 connect:Operation Timed Out
connect:Operation Timed Out
İŞTE BİZ BU ANDA PORTMAP 1.6 YI AÇACAĞIZ...!!!
PORTMAP I AÇTIKTAN SONRA SERVER TAMAMEN AÇIKTIR...
OYUNA GİRİN VE ŞU ŞİFREYİ GİRİN
(ID:nyo
PW:123456789)

PORTMAP ANLATIMI//showmert

1.)Port Map 1.6 yı Açın..
2.)Yaklaşık 8 tane madde vardır orda işte onların üzerine 2 klik atın teker teker ilerleyin 1.ye 2 klik açıldı orada IP vardır o IP nin yanında bi ok var ona tıklayın ve kendi hamachinizdeki IP yi yazın..
Altta bi kod vardır 4 haneli onu ellemeyin ve bir alttakine yine IP nizi 100 lü yazın..
3.)Bu işlemleri hepsine uygulayın..!!Ve teker teker başlatın Yukarda
I> gibi bi işaret vardır yeşil onun ile teker teker başlatın..! AMA DİKKAT (7 KERE OPERATİON TİMED OUT DEDİKTEN SONRA)AÇIN!!

Register Page Oluşturma//showmert

Evet arkadaşlar sıra geldi REGİSTER PAGE YE..Arakdaşlar altta verilen linklerden register pageyi ve internetten xampp ı indirin..
httdocs un içine config ve index i atın..
COFİG i AÇIN ve ORDA IP nizi 100 lü şekilde yazın. (zaten orada yazar Hamachi .100 lü die)
Kaydedin ve xampp dan Apache ve Mysql ı açın yani START komutu verin ve sitenize girin HAYIRLI OLSUN... =)

LİNKLER...

NyoMt2 Part1
NyoMt2 Part2
NyoMt2 Part3
NyoMt2 Part4
Part Şifreleri:nyomt2

Dosya İçindekiler

617mb mt2 kurulum dosyası çıkarma şifresi: nyomt2
Hamachi
Virtual PC
Navicat Süresiz
Appserv
Portmap
Hızlı Panel
Mc Set

Server Özellikleri Editli Olanlar
1- 1 Level görevi 94 yapar 300m para verir
2- P ve G açan npc ve item al seçeneği ile 5 ci efsun küresini verir
3- AT veren npc 21 level at verir ve item al seçeneği at kitabı verir
4- Lonca açılabilen loncadan çıkılabilen Türkçe gardiyan
5- Türkçe npc'ler
6- Kırmızı orta yuvarlakda sabitlenmiş tüm npcler
7- Editlenmiş npcler
8- İtemlere + basarken 1 para alır item istemez 0 geçer
9- 6. ve 7. efsun fiyatı 0 yang'dır
10- Sol üstte cıkan para toplama deposu 3 göz yapma,3. el gibi ep ile alınan özellikler ekli
11- NPC deki tüm silahlara taş basılıyor.

RESİMSİZ OLDUĞU İÇİN ÖZÜR DİLERİM...

EMEĞE SAYGI BU KONUYU OLUŞTURURKEN ÇOK ZAMAN HARCADIM EMEK HIRSIZLARI İSE BU KONULARI 1 SANİYEDE CTRL+C YAPIYORLAR.. LÜTFEN EĞER ALINTI YAPSANIZ BİLE DENİZ151 DOSTUMA TEŞEKKÜRLER DEYİN..

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM LÜTFEN KONU SABİT...

YAPAMAYANLAR : akman-1996@hotmail.com
Facebook Adresin :

Yapamayanlar Eklesin Sorunla Karşılaşanlar Eklesin

Bir REPP+++ İ ÇOK GÖRMEYİN Lütfen : ))

Son düzenleme:
HLL OlsuN Kardes eqeR YapamssaK size Sorabiliriz demi

TeeşekkürLer... :) senin sayende yaptm

kardeş yhu IP adresi yanlış dio doğru yazıom ama :(

Arkadaşlar Hepiniz Saolun =) Yapamassanız Ekleyin msn mi =) akman-1996@hotmail.com Hepinize Terettütsüz Yardım EDerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri