HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ByCoolL sen bilisondur ama bence +replik
neden çünkü o hanı kayıt panelı haberler anasayfa hep onların kodlarını bulmak ayarlarını yapmak çok zor stn onuda herkes yapamaz onun için koydum bende beyler bide resimleri upload ediom suanda
neden çünkü o hanı kayıt panelı haberler anasayfa hep onların kodlarını bulmak ayarlarını yapmak çok zor stn onuda herkes yapamaz onun için koydum bende beyler bide resimleri upload ediom suanda
aga Bn xampp ile panel kurdum hata verdi.
yetmedi appserv ile panel kurdum hata verdi
yetmedi sitemin üzerine panel kurdum hata vermedi ama oyuna kayıt olmuyor....
nese o ünlü hatam çözene veya sadece kayıtolma paneli kurana +repp lerin hepsi feda olsun
Hata:Ben Appserv ile panel kurdum fakat hata alıyorum yardım ederseniaz çok mutlu olurum 1 aydan beri yapmaya uğraşıyorum delircem artık yalvarırım yardım edin..
Yardım edene +rep
Hata:Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on '5.255.177.100' (10060) in c:\appserv\www\config.php on line 16
Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.
Fehlermeldung: Can't connect to MySQL server on '5.255.177.100' (10060)
İP.kodu:5.225.177.27
yetmedi appserv ile panel kurdum hata verdi
yetmedi sitemin üzerine panel kurdum hata vermedi ama oyuna kayıt olmuyor....
nese o ünlü hatam çözene veya sadece kayıtolma paneli kurana +repp lerin hepsi feda olsun
Hata:Ben Appserv ile panel kurdum fakat hata alıyorum yardım ederseniaz çok mutlu olurum 1 aydan beri yapmaya uğraşıyorum delircem artık yalvarırım yardım edin..
Yardım edene +rep
Hata:Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on '5.255.177.100' (10060) in c:\appserv\www\config.php on line 16
Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.
Fehlermeldung: Can't connect to MySQL server on '5.255.177.100' (10060)
İP.kodu:5.225.177.27
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)