HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
mrb arkadaslar.Son 4 gün önce oyuna girmedim.Bu esnada msn im metin2 türk teki bi arkdasım tarafından hack hatasını sagladı we msn imi kndi msn ini üstüne kaydetti.Bunun üzerine mmomt2 de bütün çarlarım ve türk metin2 deki çarımı himayesi altına aldı.Bunn üzerine bikaç dostumun yardımıyla msn imi çarlarımı geri kndi kontrolumun altına aLdım.Ama geçen bu sürede o şahıs bnm hesabımın üstünden bazı sakıncalı yapması kötü sonuçlar doğuracak davranışlarda bulunmuş.Öncelikle kndi hesabımı soyup sonrada çok yakın arkadasrımın item we buna bnzer eşylarını almakta bulundu.Tabi bazılarınız saçmala ve ya yalan söleme diyebilir.Ancak kesin bir ifadeyle konuşuyorum.Neyseki fazla canı yakmamış bnmkini hariç
.Suana kadar kimseye oyunda bulundurugum sürece tabi yalan söleme gibi bi lükste bulunmadım.Bu Konuyu açmamdaki asıl sebep bazı arkdaslarımın bunları okuyup bana hak wermelerini beklentimdir.Ayrıca çarım soyuldugu için uzun bir süre aranızda bulunamıcam.Herkse iyi oyunLar.. :l04:
.Suana kadar kimseye oyunda bulundurugum sürece tabi yalan söleme gibi bi lükste bulunmadım.Bu Konuyu açmamdaki asıl sebep bazı arkdaslarımın bunları okuyup bana hak wermelerini beklentimdir.Ayrıca çarım soyuldugu için uzun bir süre aranızda bulunamıcam.Herkse iyi oyunLar.. :l04: