- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Şİmdi arkadaşlar bu konu herşeyden evvel alıntı. Herhangi bir link koymuyorum. çünkü koyacağım link forum linki. reklama gerek yok. ama siz google dan "TreeWalk" u arattırın ve indirin.... konunun özü şu (herhangi bir düzenleme yapmadan direk kopyala yapıştırla sizlerle paylaşıyorum) Umarım faydasını görürsünüz:
Arkadaşlar İnternette msn ye girmek istediğmde ve bazı sitelere girişte hata alıyordum,
mesela google.com,,imagshack.us gibi sitelere girmek istediğimde hata veriyordu,
bunun dns den kaynaklanan bir sorun olduğunu farkettim ve bu programı kurdum,şimdi sorun kalmadı,
buradan sizlerle paylaşmak istedim aynı sorunu yaşanlar vardır belki diye,
aşağıda programın diğer faydalı yönleride var buyrun;
TreeWalk isimli ücretsiz bu program sizin için dns name-caching işlemi ile girdiğiniz adresin ip numarasını
bulup ulaşmak istediğiniz siteye ip numarası üzerinden girmenizi sağlıyor.
Ip numarasından giriş yapıldığı için Turk Telekom'un uygulamış olduğu sansür pek bir işe yaramıyor.
msn messenger gibi programlardan dns sunucusundan kaynaklanan açılmama problemlerini de yok eden program.
TreeWalk DNS "Hawk" (version 8.21) indirip kurun; sistemi yeniden başlatın;
kurulum ayarları otomatik yapar. Problem çıkarsa ağ ayarlarından DNS sunucusunu 127.0.0.1 olarak değiştirin.
Kendi DNS sunucunuz anlamına gelen Treewalk ile direk root sunuculara sorgu yapabilirsiniz.
TreeWalk, ISC BIND ile kısmen uyumlu, gerçekten kaliteli bir DNS sunucusudur.
Arkadaşlar Eğer Forumda Varsa Herkezden Özür Dilerim +rep unutmayalım
Arkadaşlar İnternette msn ye girmek istediğmde ve bazı sitelere girişte hata alıyordum,
mesela google.com,,imagshack.us gibi sitelere girmek istediğimde hata veriyordu,
bunun dns den kaynaklanan bir sorun olduğunu farkettim ve bu programı kurdum,şimdi sorun kalmadı,
buradan sizlerle paylaşmak istedim aynı sorunu yaşanlar vardır belki diye,
aşağıda programın diğer faydalı yönleride var buyrun;
TreeWalk isimli ücretsiz bu program sizin için dns name-caching işlemi ile girdiğiniz adresin ip numarasını
bulup ulaşmak istediğiniz siteye ip numarası üzerinden girmenizi sağlıyor.
Ip numarasından giriş yapıldığı için Turk Telekom'un uygulamış olduğu sansür pek bir işe yaramıyor.
msn messenger gibi programlardan dns sunucusundan kaynaklanan açılmama problemlerini de yok eden program.
TreeWalk DNS "Hawk" (version 8.21) indirip kurun; sistemi yeniden başlatın;
kurulum ayarları otomatik yapar. Problem çıkarsa ağ ayarlarından DNS sunucusunu 127.0.0.1 olarak değiştirin.
Kendi DNS sunucunuz anlamına gelen Treewalk ile direk root sunuculara sorgu yapabilirsiniz.
TreeWalk, ISC BIND ile kısmen uyumlu, gerçekten kaliteli bir DNS sunucusudur.
Arkadaşlar Eğer Forumda Varsa Herkezden Özür Dilerim +rep unutmayalım
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...