noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

bedava para

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seros_1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 243

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

bikaç yeni site buldum beleş beleş para alıyorum valla bak işte en kral anlatım

Bu site de reklam tıklama ile para kazanabileceğiniz bir site.Hergün 15-20 tane reklam yayınlıyor. Bu sitenin avantajı diğer sitelere oranla 5$ kazandığınız zaman ödeme talep edebiliyorsunuz ve 7 iş gününde ödeme yapıyor.Şu anda Paypal ile çalışıyor fakat yakın zaman da AlertPay ile çalışacağını duyurdu.

Nasıl üye olacağınızı anlatayım; aşağıdaki benim referansım olarak üye olabileceğiniz linke tıkladığınız zaman karşınıza çıkan sayfada Join butonuna basıyoruz. Devam eden sayfada gerekli alanları doldurduktan sonra ( Payments E-mail (PayPal or AlertPay) bu kısıma daha önce üye olduğumuz AlertPay da kullandığımız mail adresini yazıyoruz.) en altta güvenlik kodunu boş alana girmeniz gerekiyor.Fakat birbirinden bağımsız iki kelime göreceksiniz bu iki kelimeyi de boşluk bırakmadan alttaki ilgili alana yazıyoruz ve son olarak register tuşuna bastığımız zaman üyeliğimizi tamamlanıyor. Alertpay Türkiye'ye çek olarak ödeme yapmaktadır fakat çek faiz kesintisiyle elimize geçtiği için bunu e-gold hesabımıza aktardıktan sonra kendi banka hesabımıza çekmek daha kazançlı olacaktır. Ödeme işlemlerinin nasıl yapıldığını yandaki menüde ayrıntılı olarak anlattım.

Şimdi para kazanma zamanı giriş yaptıktan sonra üstte yer alan Surf The PaidClicks butonuna tıklıyoruz devam eden sayfadai reklamlara tek tek tıklıyoruz.Her bir tıklamada yeni açılan sayfanın 10-30 (reklamdan reklama değişiyor) saniye açık kalması gerekiyor.Sayacın geri sayımı bittikten sonra Account Creadited yazısı çıktıktan sonra hesabınıza ücreti yatıyor.Gene reklamdan reklama ücreti $2 cent ile yarım cent arasında değişiyor.

Ödemeler ve Hesap Bilgilerim

Sağ üstte yer alan Members butonu altında hesap bilgileriniz yer almakta.Burada Balance kısmında $5 dolar biriktirdiğiniz taktirde (request payout) linkine tıklayarak ödeme talep edebilirsiniz.

işte link tıklayın bni de referans yapın daha çok kazanın :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri