YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NASADAN Şok Görüntüler/UZAYLILAR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kimlerleyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 343

Kimlerleyim

Level 8
TM Üye
Üye
Konular
233
Reaksiyon Skoru
67
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
117
MmoLira
-101
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

UFO mutlaka yabancı uzay aracı değildir. Ve bazı sözde UFO'ları hiç UFO değildir.

58351mainapollo161.jpg

Bir 27 Nisan 1972, uzay gemisinin denize inişi için Ay'dan dönmeleri itibaren Astronotlar John Young, Thomas Mattingly ve Charles Duke Başka bir dünyadan gelen bir uzay aracının Hollywood versiyonu gibi bir şey gibi görünüyordu, bir nesnenin video görüntüleri yaklaşık dört saniye ele geçirdi.

ufoiz.jpg

Şey olarak tanımlanan "üstüne bir kubbe ile bir daire şeklinde bir nesne." Görüntüler 16mm sinema filmi kamera / hizmet modülü penceresinden bir komut saniyede 12 kare çekim ile ele geçirildi. Nesne ay yakın bir an görünür. kamera tava gibi, görüş alanı dışında hareket eder. Kamera arka tava şekliyle yeniden ortaya çıkar. Bu konuda 50 kare ortaya çıktı. Bazı çok parlak insanlar son zamanlarda bu görüntüleri analiz için çok çalıştı. Vardıkları sonuç nesne ne bazı gözlemciler gibi göründü düşünce hiç de değil idi. Apollo 16 mürettebatı hiç film özel bir şey gösterdi düşünce hiçbir işaret yoktur. Johnson Uzay Merkezi İmajı Bilim ve Analiz Grubu Gregory Byrne başkanlığındaki bir grup bu yılın başlarında da soruşturma hakkında bir rapor tamamlandı. Bir yüksek çözünürlüklü ayrıntılı analizi için orijinal film tarama dijital yaptım sonra, başlangıçta filmin bir video kopyasını kullanılır.

Onlar, kamera hareketi için doğru görüntüleri stabilize sonra sırayla birden çok çerçeve hizalanır. gösterdi Bir şey nesne hafif kamera hareketleri ve kamera nesnenin yakınlık getirdiği paralaks nedeniyle aya göre biraz hareket ortaya çıktı olmasıydı. Araştırmacılar aynı zamanda onları daha yüksek çözünürlük ve tek tek kare daha fazla kontrast vermek için bir dizi birkaç kare, kombine. Kombinasyonları daha net nesnenin bir tarafı bağlı bir "doğrusal özellik" gösterdi. Onlar da diğer Apollo misyonları arasında arşivlenen görüntülere baktım. Alt satırda: ". Bu analizde kanıtların bütün Apollo 16 filminde nesne / bom EVA [uzay yürüyüşü] ışıklandırmalı olduğunu aksi önermek fotoğraf kayıtlarında hiçbir delil yoktur sonuç ile tutarlıdır."

Bu Bilgiler NASA-Ufo No Longer Unidentified Aittir:)

Teşekkürler,o haberi NASA'nın orjinal sitesinde görmüştüm ve fake olduğunun kanıtları gösterilmişti :) Ben de ilk gördüğümde NASA'da gelişme var sanıyordum ama ardından cismin programla oynadığı,aslında boru tarzı bir nesne olduğu ortaya çıktı :)

Saol Teşekkürler

Yalanmı Bilmiyorum İngilizce Yazıyodu çevirdim:D:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri