Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Fusion Fall

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jr. Ernesto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyun :
Oyun Cartoon Network tarafından yapılmıştır. Yaratıklar, görevler ve cartoon networktaki kahramanlar bulunmaktadır. Kendinizi Afacanlardan biri gibi hissetmenizi sağlayan zevkli bir oyun :). Level sistemi mevcut. Ynınıza 3 tane cartoon network çizgi film karakteri alıyorsunuz. Bunları almanız için alacağınız kahramanın zombisi (kötü taraf) tan olanını yenmeniz gerekmektedir :).
Görevlerden Bir kaç Örnek :
Sektör 5 ten afacanların kahramanlarından görev alıyorsunuz.
Uyarı :
Oyunun boyutu biraz büyüktür. Bu yüzden biraz fazla bekletmektedir. Ancak indirmeniz gerekmiyor. Oyuna girebilmeniz için ufak boyutlu bir dosya (unity web player) indirmeniz gerekecek o kadar.
İtemler :
Değişik itemler bulunmaktadır. Zırh (şovalye zırhı olarak düşünmeyiniz.) deri yapımıdır. Mont ve pantolon, eldiven, ayakkabı savunmayı, silah, kılıç ve balta gibi itemler saldırıyı güçlendirir.
Cartoon Network 'un Kendi Sitesi :

Fusion Fall 'ın Kendi Sitesi :
Fusion Fall ' a üyelik :
Fusion Fall oyuna başlama :
Oynama :
W,A,S,D ve Mouse.

Beğenirseniz lütfen bir yorumu eksik etmeyiniz.

Son düzenleme:
Bir şey değil :). Yalnız ben şu an bu oyunu oynamıyorum sadece Metin2Ol oynuyorum. Gelen olursa iletişim kuramam...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri