Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hell İn A Cell

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bekot99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

bekot99

Level 9
TM Üye
Üye
Konular
1,021
Reaksiyon Skoru
191
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
-831
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hell İn A Cell Bir Maç Türüdür.Ringin Etrafını Çıkışı Olmayan Bir Kafes Çevreler Her Türlü DQ Edecek Eşye Kullanılabilir.İçerde Güreşçiler Ve Bir Hakem Vardır.Güreşciler İçeri Girdikten Sonra Kapı Zincirle Kapatılır.

Bunlarda En Güncel Hell İn A Cell Maçları

Ve En Olaylı Hell İn A Cell Maçı

İyi Seyirler...
Maç Özetleri:Cskn192
En Olaylı Hell İn a Cell Maçının Özeti:
DX Giriyor..Ve Legacy Arkadan Saldırıyor..Kavga Ediyorlar Ayırasım geldi..
Ve Shawn Michealsı Sürüklüyor Yanılmazsam Ted Diabase..Evet o..Shawn Micheals Kurtuldu Orda yumruklaşıyorlar..Ted Boynuna İndiriyor yumruklaşırken HBK ye..Triple H İse Yani HHH Cody Rhodesi spiker masasına attı..Triple H Yardıma Geldi HBK ye Bir Ted de yumruk attı meşhur usülüyle..Saldırıyorlar Tede Ve Tutu Triple H Hbk İse göğsüne tokat attı..Masanın Üstünü Temizledi DX..Bildğiniz Kadarıyla O Spikerlerin masasında bulunan kalıpın altındaki kablolu cihazı çıkarıp tede vuruyorlar..
Ve Burayı Atlayıp İçeriye Geçiyorum..Çünkü 26 dk ..Tam Girecekken İçeri Ted Diabase Aldı Hbk Nin Bacağını Kapıya sürtüyor ardındanda cody yardım ediyordu..Tam Ayırasım geldi en sevdiğim adama yapılmaz..OOO Kapıyı Kapadı Üstüne..Tekrar Kapadı Yerinden Fırladı..Ringin İçinde Devam..Legacy Girdi HBK yi Sıkıştırdılar etrafında dönüyorlar..DX işareti yapıyor legacy Hayali Tabii..HBK Kalktı Ama İkisi Ona Doğru Gelickeler Etrafına Bakıyor HBK ikiside Kafadan Daldı..Ve Yerde.. HBK Zor Durumda..Tekrar Sıkıştırdılar..Clotshline ler Geliyor.. İkisindende..Triple H Gel Artık..Ooo Önemli yeri gitti:)Cskn192'yiz ama drammamız var..:DHBK Çakallık Yapıyor.Ringin Altından Sandalye Atıp Ona Fırlatıyor..Cody Yakaladı Onu Ve Kafese Attı..OooV..Triple H Sürünerek Geliyor..Ve HBK ileyiz Tekrar Ve Tam Cody Üstüne Koşarken oda Çekiliyor ve kafayı çarpıyor kafese..İçeri Doğru Giriyorum Ve Bi Bakıyoruzki Orda Clotshline Kime Ama cody ye HBK den Bu arada Cskn192 Sunucu Olabilir..
Triple H Giremiyor İçeri Kapı Kapalı Tırmanıyor..İndi Ama HBK Takmadıı ooo Sweet Chin Music..HBK Helal Olsun lem..Pin 1.2.. Ve Arkadan Çekiyor..ChairShot Geliyor..Hbkye attı ted..Ve İleri Geliyorum 20.00 dakaya 14.dkdan ve bi bakıyorumki köşeye sıkıştırıyor biri head lock biri leg lock 4 way midir nedir.Triple H Çilingirci Oldu Galiba Çilingir Aletiyle Geliyor :DGirdi Şimdi Legacy Ağlıyacak ama Olsun Biz Turkmmo Çok isteriz ben cskn192..Ama çok geçti vurdu sandalyeye HBK yi Triple H Girdi vee..Knee Drop Yoladı Koşarak..Cody Rhodesede diziyle çaktı.. İkisinide Birbirine Çarptırdı..İleri Sarıyorum Ve DX HBK Yukarı Çıktı.. Triple H İse Ayağından tutuyor yoksa Kafasına Atlıcakmı?Boynuna Sandalye Geçirdi Ve Üzerine fırladı HBK Ovvv Cskn192 Seviniyor..Kıvranıyor TED. Cody Dışardıa..Triple H Ringin Altından SledgeHammer Alıyor ooo yedi ayvayı..:DYerdeyken ona indirdi ve HBK Tuşa Ve 1.2.3... Kazanan DX

Anlatım Cskn192 Lütfen Editlemeyin Oynamayın

Moderatör tarafında düzenlendi:
pusat kadere giden bir yolda dayanmak zorundasın

bişi soracam maçları özetliyebilirmiyim?

cok saol izledim güzel + rep

Elbette beniM Mesajımı Editleyerek yapabilirsin....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri