PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Abi kız diyalogları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan slovenia24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 433

slovenia24

Level 7
TM Üye
Üye
Konular
551
Reaksiyon Skoru
196
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
165
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

abi ve kiz kardes arasinda ki konusma

- aabiii, burda cips vardı nooldu..? - yedim. - e burda kurabiyeler vardı..? - onlarıda yedim. - yaa kolayı nereye koyduun? - içtim. - boşanda semerini yebe yuh! burda yarım bi çukulata var yiyorum ona göre - yiyemezsinkiii yaladım ben onu ------------------------------------------------------ - abi çay bardakları nerdee...? - ulan bide evin kızı olucaksın, hayret bişey yaa!!! - ya söylesenee.. - tuvalete bak rezarvuarı için deydi enson - e hani yok burdaa.. ------------------------------------------------------ - abi ojemi gördünmüü.. - ben sürüyorum şindi bidakka. kurusun rütuş yapıp vericem salak mısın kızım sen ne biliym ben senin ojeni...! ------------------------------------------------------ - ya abii fırın nasıl açılıyodu??? - açıl susam açıl diyosun açılıyo. ------------------------------------------------------ - saçımı kestirdim baak nasıl olmuş - g.t üme benzemişsin. - yaa anne g.t üme benzemişsin diyoo - öyle mi dedim pardon g.t üme hakaret etmişim.. - ya annneeee! ------------------------------------------------------ - baak kaşlarımı aldırdım nasıl olmuuş - yuh alna baak atatürk hava limanı gibi - böhüüüü ------------------------------------------------------ - ciyaaak örümceekkkk anneciimm! - spidermanın posterini odana asarsın ama. ------------------------------------------------------ - abi saç kurutma makinesini gördünmüüüü - valla tost makinesiyle geziyodu enson. - bikerede doğru cevap ver bee - tamam be yedim. - bak buna inanırım işte. ------------------------------------------------------ - kimdi o ? - kim kimdi? - arayan - ne zaman? - demin telefonda konustugun kimdi diyorum lafi dolastirma - osman - hmm. osman senin 1.90´a 90 bi abin oldugunu bilio mu? - ee bilmese de olur bence - hmm. ------------------------------------------------------ - biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm.. - param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom - allah cezani vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi ama ------------------------------------------------------ - kalk yemek isit bana hadi kos kos kos firla - ya bi gun de kendin yap bi isini ya, allahim neydi gunahim - ne? yarin gece cikmak istemio musun? - dolma mi tavuk pilav mi? ------------------------------------------------------ - kız git bana hede hodo al getir bakkaldan - getirmem - getir lan - getirmem kendin al - doverim - dovemezsin - doverim - dovemezsin - gidiklarim - hangi bakkal demistin abi

teşekkürler :D :p

Paylaşımınız İçin Teşekkürler. :D

Önemli değl.

teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri