emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

İç Hata Alanlar [ÇÖZÜM]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gookhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ARKADASLAR BAZILARINIZ WOLFTEAM LAUNCHER I ACIP ID VE PW YAZDIKTANSINRA ENTER DERIZ VE IÇ HATA GELIR
ÇÖZÜM​
Eğer iç hata alıyorsanız;

1-Denetim Masası - Ekle/Kaldır (Program ve Özellikler Win 7 için) bölümüne giderek Wolfteam'i kaldırın.
2-Bilgisayarım, C: (Oyunun kurulu olduğu sabitdisk),Program files, Softnyx klasörünü (Oyunun kurulu olduğu klasörü) tamamen siliniz.
3-http://www.joygame.com/wolfteam/Media/Download.aspx#download bağlantısındaki KURULUM YÖNETİCİSİ yardımı ile yeni kurulum dosyası indiriniz.
4-Oyunu yeniden bilgisayarınıza kurunuz.
+REP SABIT UMARIM BASKASI ACMAMISTIR ACTIYSA OZUR DILERIM ACTIGIM TARIH 12 ŞUBAT 2011 SAAT 01:17

Sen resmen oyunun nasıl silip tekrar yükliyeceğimizi uzatmışsın :) başka birşey değil.Eğer bu konu sabite alınsaydı burası çöplük olurdu.Artık şu silip yüklü diyenlerden gına geldi bana bir kere deniyeyim dedim sildim yükledim ilk başta oyun çalıştı sonra kapattım 20dk turkmmoya girdim oyun tekrar açtım aynı hata..

Bilmeden yorum yapmıyalım.Şu anda iç hata genel bir sorun herkezde var JoyGame'nin bir açıklama yapması bekleniyor...

silip yukle ama istersen normal program ekle kaldır kaldır.
sonra pc deki setup yukle Bende ole duzeldi.!

Düzelmez kardeşim ben denedim ama deniyeceğim yine.Zaten Joy Admin kontrol ekibinin şu anda soruna baktığını söyledi.Bunlar geçici çözümler gerçekten sorunu kökünden halledebileceğimiz birşey yok elimizde şu anda herkez JoyGameyi bekliyor.Bende bu arada Aeria oynuom :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri