Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ARKADASLAR BAZILARINIZ WOLFTEAM LAUNCHER I ACIP ID VE PW YAZDIKTANSINRA ENTER DERIZ VE IÇ HATA GELIR
1-Denetim Masası - Ekle/Kaldır (Program ve Özellikler Win 7 için) bölümüne giderek Wolfteam'i kaldırın.
2-Bilgisayarım, C: (Oyunun kurulu olduğu sabitdisk),Program files, Softnyx klasörünü (Oyunun kurulu olduğu klasörü) tamamen siliniz.
3-http://www.joygame.com/wolfteam/Media/Download.aspx#download bağlantısındaki KURULUM YÖNETİCİSİ yardımı ile yeni kurulum dosyası indiriniz.
4-Oyunu yeniden bilgisayarınıza kurunuz. +REP SABIT UMARIM BASKASI ACMAMISTIR ACTIYSA OZUR DILERIM ACTIGIM TARIH 12 ŞUBAT 2011 SAAT 01:17
ÇÖZÜM
Eğer iç hata alıyorsanız; 1-Denetim Masası - Ekle/Kaldır (Program ve Özellikler Win 7 için) bölümüne giderek Wolfteam'i kaldırın.
2-Bilgisayarım, C: (Oyunun kurulu olduğu sabitdisk),Program files, Softnyx klasörünü (Oyunun kurulu olduğu klasörü) tamamen siliniz.
3-http://www.joygame.com/wolfteam/Media/Download.aspx#download bağlantısındaki KURULUM YÖNETİCİSİ yardımı ile yeni kurulum dosyası indiriniz.
4-Oyunu yeniden bilgisayarınıza kurunuz. +REP SABIT UMARIM BASKASI ACMAMISTIR ACTIYSA OZUR DILERIM ACTIGIM TARIH 12 ŞUBAT 2011 SAAT 01:17
Sen resmen oyunun nasıl silip tekrar yükliyeceğimizi uzatmışsın
başka birşey değil.Eğer bu konu sabite alınsaydı burası çöplük olurdu.Artık şu silip yüklü diyenlerden gına geldi bana bir kere deniyeyim dedim sildim yükledim ilk başta oyun çalıştı sonra kapattım 20dk turkmmoya girdim oyun tekrar açtım aynı hata..
Bilmeden yorum yapmıyalım.Şu anda iç hata genel bir sorun herkezde var JoyGame'nin bir açıklama yapması bekleniyor...
başka birşey değil.Eğer bu konu sabite alınsaydı burası çöplük olurdu.Artık şu silip yüklü diyenlerden gına geldi bana bir kere deniyeyim dedim sildim yükledim ilk başta oyun çalıştı sonra kapattım 20dk turkmmoya girdim oyun tekrar açtım aynı hata..Bilmeden yorum yapmıyalım.Şu anda iç hata genel bir sorun herkezde var JoyGame'nin bir açıklama yapması bekleniyor...
silip yukle ama istersen normal program ekle kaldır kaldır.
sonra pc deki setup yukle Bende ole duzeldi.!
sonra pc deki setup yukle Bende ole duzeldi.!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)