emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Site kurdum ama üyelik almıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cankaya05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

YA BAŞLIKDADA BELİRTİĞİM GİBİ Bİ SİTE KURDUM ÜYE OLUORUM SONRA SERVERİME GİRİORM AMA HESAP BULUNAMADI DİO YA BİRİ YPSIN LÜTFEN NOLUR YA NOLUR :mad: :( :( :(:( :mad: YAPANA SERVERİMDE SÜPER Bİ EDİT VERCEM SERVER AĞLARI AcerMetin2 AcerMetin2-1,AcerMetin2-2 AcerMetin2-3 LÜTFEN SÜPER EDİT VRCEM :(

1. Vurtial Pc Nacivat ile bağlantısı olmadığından vere bilir... [Bunu gmhost veya gmlist birinde ip filan yazıyoz ordan ayarlaya bilirsin server ip ve serverip+100'lü çekilde yazılacak olan yer]
2. Yada Nacivat Vurtial Pc bağlı olmadıgından... [confing ayarlarından networking ayarlarından]
3. Sistemindede Sorun olabilir. Güvenlik Duvarı engeller,Sistemin Bağlantı kuramaz vb gb

İlk Olarak Benim sana verdiğim üyelik panelini indir ondan sonra apservv at sonra config'i aç ordaki hamachi ıp adresini silip oraya 100 lü, kendinin hamachi ıp adresini yaz ama sonu 100'lü olcak Ondan sonra taraycına normal hamachi ıp adresini yazıp üyelik al ve gir Bu kadar basit +rep Verirsen sevinirim:ka19:
Buda üyelik paneli:

Herhangi birini indir
İndexide Kendine göre ayarlıyabilirsin:ka19:

ya dier siteleri deiğin gibi yptım açılıor ama gene üelik almıor bide sadece üyelik demişin o hiç açmıyoro siteyi şunu dior Warning: mysql_connect(): Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client in c:\appserv\www\config.php on line 16
Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.
Fehlermeldung: Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client :( evet yrdım edenn ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri