farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Elveda Merkür Elveda MMOMT2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Turkeykero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konu üzerinde çok düşündüm. Artık Bırakıyorum. Kırmızıların Baş Belası , Mavilerin Göz Nuru olan Kitt Artık yok. Ha şu piyago meselesi kimsenin ilgisini çekmedi o yüzden bu konuda kapandı. Kitt Sonsuza kadar unutalacak . Kimse hatırlamıyacak. Bu oyunda aynı Metin2TR gibi. Hırsızlar dolup taşmış . O kadar Vicdansızlar ki sanki , çaldıkları +0 kılıcı bile geri vermeyecekler. Böyle Oyun varsa ben yokum. Yeni bir pvp'ye başladım ismi önemli değil şimdilik. Ve düşünün MMOMT2'de +5 Taşlı Full Efsunlu Kin Kılıcı 40T iken bu pvpde sadece 175m. Bu pvpyi bir bakıma bu yüzden bırakıyorum . Oyuncular o kadar cimriki +5 Savaşçı taşını 800m lerden 350m lere düşürdüm bir adama pm attım ve Bana verdiği cevap :
''Çok Pahalı daha ne kadar düşersin ?''
Bu Cevaptan sonra ben yıkıldım adama küfürler yağdıracaktım ama yapmadım.
Çünkü bu oyuncu ''Ciğeri BEŞ PARA ETMEZ''.Böyle Bir Pvp Server'a kaliteli diyorsanız size kalmış. Yeni Başladığım Pvp'nin adını nedenmi söylemiyorum ? Tek Bir Cevabım var. :
''Eğer size söylersem MMOMT2'deki o dediğim Ciğeri BEŞ PARA ETMEZ hırsızlar o serverede el atacak ve o serverinde sonu MMOMT2 gibi olacak'' İşte bu yüzden. Arkadaşıma sordum +0 kin kılıcı 1t den alırım dedim bana dediki kazık yersin. Bende Ne olacak en azından elimde gezdirir hava atarım dedim. Ulan Ne kazığı ? +0 Kin Kılıcı 10t den aşağı satan yok. Nerde Görülmüş ? Arkadaşa söyleyince kapak oldu çenesini açamadı bidaha. Bu yüzden bu pvpyi bırakıyorum. En Kaliteli Yazıyor diye oynamaya başladık ama kalitenin serverda değil sadece yazıda olduğuda anlaşıldı. Milleti Kandırıp Parasını itemini elinden alan çok kişi gördüm. Hep yan gelip yatan GM'lerde gördüm. Bu siteye üyeliğimden beri Yeni Mesajlar butonuna tıkladığımda hep MMOMT2 Kategorisinde ve hep ''İtemim çalındı'' , ''Param Çalındı'' şeklinde mesajlar görüyorum. İşte Server'ınızın Kalitesi ''BU KADAR'' . Ben bu konuda MMOMT2'ye bir şekilde hakaret etmedim. Bu server hakkında yorumumu yaptım. Hepinize İyi Oyunlar , İyi Forumlar ....

Turkeykero (Kitt, Merkür)
11 Şubat 2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri