Basliktada gordunuz gibi bu Pvp turk pvp ve GM de turk bi sura Oyunda devamli 1 ci koyde bin savasci sari kaplan o tur boss lar geziyo Shoptan sandiklarda dahil hersey 1 ep ve oyun 200000ep bedava veriyo
VE GELELIM PARA BUGUNA:
Silah saticisindan Cennet ve dunya cani satiliyo +9 onu aliyorum 0 yanga bu arada oyunda marketlerde satilan bircok sey 0 yang +9 yari insandadahil sirius felan neeCennt ve Dunya canini aldik ve tekrar satiyorum tak 20m geliyo kasamiza 5 dk surmedi 2 milyar para kastim ve oyun bombos 8 10 tane turk den baska kimse yok bekliyoruz bole Bug goremezsiniz
Sahin kalkan felan ful zirh saticisinda stiiyo kral zirhida var...
oyunun sitesi
VE GELELIM PARA BUGUNA:
Silah saticisindan Cennet ve dunya cani satiliyo +9 onu aliyorum 0 yanga bu arada oyunda marketlerde satilan bircok sey 0 yang +9 yari insandadahil sirius felan neeCennt ve Dunya canini aldik ve tekrar satiyorum tak 20m geliyo kasamiza 5 dk surmedi 2 milyar para kastim ve oyun bombos 8 10 tane turk den baska kimse yok bekliyoruz bole Bug goremezsiniz
Sahin kalkan felan ful zirh saticisinda stiiyo kral zirhida var...
oyunun sitesi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
uyelık aldım pw unttum vede uyelık alımı kapalı:S warsana wersene bana 1 tane fazladan djmesut34@hotmail.com