- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Gm:
Ben geçenlerde kırmızı ot almaya mavilere gittim,1 adam 5m den satıyordu bende kaçırmayayım dedim ve otu aldım ekranda bir hata verdi tam hatayı verdiği sırada ben geri dönmek için fareyi tıklattım ve daha hatayı göremeden yanlışlıkla evet dedim(Hatada hayır ve evet butonları vardı sadece bunları gördüm)ve tekrar bir hata daha verdi "??????" diye bir şey olmaz dedim oyundan çıktım tekrar girdim Hesabınız Engellenmiştir dedi.
Gm lütfen hesabı açarmısın
Ben geçenlerde kırmızı ot almaya mavilere gittim,1 adam 5m den satıyordu bende kaçırmayayım dedim ve otu aldım ekranda bir hata verdi tam hatayı verdiği sırada ben geri dönmek için fareyi tıklattım ve daha hatayı göremeden yanlışlıkla evet dedim(Hatada hayır ve evet butonları vardı sadece bunları gördüm)ve tekrar bir hata daha verdi "??????" diye bir şey olmaz dedim oyundan çıktım tekrar girdim Hesabınız Engellenmiştir dedi.
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
biLiyormusun Bnde Bir Arkadaşa Hırsız Dedim Ban yedim.d yiğiş o yiğiş Haziran Ayından Beri banLıyım.d 2. server ama .d
- Konular
- 837
- Reaksiyon Skoru
- 716
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 210
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
Gm:
İd nedir ?
biLiyormusun Bnde Bir Arkadaşa Hırsız Dedim Ban yedim.d yiğiş o yiğiş Haziran Ayından Beri banLıyım.d 2. server ama .d
Galiba senin ismin HEKTOR'du.Ve sen hırsız dediğin için ban yemedin.Kulede bir kişiyi buga düşürmekten ban yemiştin.
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ıd:cagiloski
Karakter ismi:XxNinJa97xX
Karakter ismi:XxNinJa97xX
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)