YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lordshman Oyuna Veda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lordshman(emre)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

senın reziligini söyletme bana senı kesenlerin hepsi dio itemlerimi caldı bende hiç bişi demedim NeSe benm hayatım senı ilgilendirmez o msnde benm değil gel bana kanıtla göz görülen elle tutulan belge getir tamam diyecem o msn benmm olduguma dahir
Bu arada da yalan bedava paraylamı hayır ben sana yalan söylesem inanacakmsn herseye inanma cocuklulugunu ortaya çıkartma bence yoksa aglarsın :l03:

Tartısma Yaratmayın ,
Baska Forumlardan Bahsetmeyin.
İkinizde Ceza Alabilirsiniz Uzatıcak Olursanız.
Lotame123 Yönetim Üyesiyle Konustugunun Altını Çizerim. Laflarınıza Dikkat Edin.

erdemaa konusunda da istedim verdi az işim vardı sorabilirsin ironman mı ne kendısnı kaahraman sanan 10yasındaki cocuk :D

Kısa Olarak
Bana Laf Sokma Zahmetinde Bulundugun İçin Teşekkürler Ama Biraz Haddini Bilerek Laf Söyle Canım Kardesim.Benım Sana öyle Bir Msn Vermedıgımı Sen Benden Daha iyi Biliyorsun Benden Gidenler Aldıklarımdan Fazla Eski Dostum ;)

Kısa Olarak
Bana Laf Sokma Zahmetinde Bulundugun İçin Teşekkürler Ama Biraz Haddini Bilerek Laf Söyle Canım Kardesim.Benım Sana öyle Bir Msn Vermedıgımı Sen Benden Daha iyi Biliyorsun Benden Gidenler Aldıklarımdan Fazla Eski Dostum ;)

Rica Ederim..
Haa doğru diyorsun..msn den msn'ye aktarıyorsun sonrada bizi kandıracan;)
Hem bir kere admin doğru düzgün msnden öyle konuşmaz;) sana diim..
rolünü ii oynada gel Eski Dostum;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri