Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Size Tavsiyem >>Girin<<

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sananelan12345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 313

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şimdi Arkadaşlar Bu Cok Önemli Bir Konu:

Şimdi Hani metin35 veya metin2 fark etmes asla verilen web adreslerine girmeyiniz...! Orada Bedava Ep Filan Verilecek Diyor İlk Önce E-posta şifresini ister asla vermeyin ve e-posta adresinide vermeyin sonra :

Id: veya Şifre isterler ep koymak için bunları sakın vermeyin DiKKaTEALıNıZZ..

:ka19:Şimdi Gelelim Aynı İsimde Açılan hesablara:

Arkadaslar bende sizin gibi bir metin2 üyesiyim sizden farkım yok sizin isminizde acılan hesaba mesela sole der merhaba sayın kullanıcı die baslar:
hesabınzda item kontrolü yapılıcaktır filan der ıd ve şifreyi verirseniz size yadımcı olabilirim derler ve siz verirsiniz item kontrolu yapılmıstır ama ole bi kontrol yapılırki itemleriniz gider yani carınızı soyarlar onlar GM deildir..

Şimdi Gelelim Hediye Konusuna:

Arkadaslar buda yine aynı isimle acılan carlarla ilgili bir konudur:

Derler sayın kullanıcı yarısmayı siz kazandınız filan derler size bir hediye verecegim ne itemi sececeksiniz derler sizde dersiniz +9 çelik %100 ihtimal veriyorum buna :ka19: Sonra derler tamam sayın kullanıcı ıd sifre ver derler aksi taktirde hesabınız engellenecektir derler inanmayınız...!

Bana birisi öle demişti tabi bildiim için bende seni sectim pikacu demiştim :m08::f08::f08::f08::f08::f08::f08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)