ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MaxUS un Hack Dediği Şey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FarCry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Farcry codlari nie kimseye solemdigimi anladin mi bak bakim geyik bolumunde bu konudan baska bisey kaldimi herkez ayni seyi yapip postaliyip DURUYO SORU CEVAP BOLUMUNDE BILE BU KONU VAR. eger cok gizlim olsaydi kodlari ormanciya, by wolf , kursata vermezdim vede crossfire bolumundeki hackleri yayinlamazdim sadece kendim kullanirdim zaten forumun amaci bildiklerini herkezle paylasmak . BU ARADA FARK ETTIYSEN KONULARIM GEYIK BOLUMUNDE DIER INTERNETLE ILGILI BOLUMLERDE DEIL :eek:

Son düzenleme:
javascript:document.body.contentEditable='true'; document.designMode='on'; void 0

Olan biten bu kodda bunu adres çubuğuna yapıştırıyorsunuz herşeyi düzenleyebilrsiniz işte bir kaç ss:

Bakın Şehirde hiç bir şey yok :S Alla halla MaxUS mu hackledi :S

adszcd.png

Ana MaxUS admin olmuş hahaha anm beni banlar :S

adszcba.png

GIR BAKIM BUTUN AMERIKAN SITELERINE HEPSINDE BU KOD ICIN How to Hack a Website Using JAVASCRIPT !!! HOW TO HACK A WEBSITE WTH THE JAVA SCRIPTS. COK GARIP DIMI BOLE SEYLER DEMELERI. BU ARADA BIRININ HATALARINI YAZARKEN ONCE KENDI HATANI KAPA BUNLARA HACK DEMIYON O ZAMAN NIE SANALIKAYI HACKLEDIM DIE KONU ACTIN :m08:

Yahu MaxUS var ya tartışmaya girmek istemiyorum ama harbi yaptıracaksın bunu. Sende yazdın yazdın sırf mesaj kasmak için orayı hackledim burayı heckledim onu yaptım bunu yaptım al işte kodunda bulundu şimdi birilerini suçlayarak kalkmaya çalışma ...

Olum tartismayi siz actiniz !! Biseyi solemedik sonra bulunca hemen ben kodlari solemedim die a bak maxus sunu yapmis die mesaj atiyonuz ! Kod benim olsa internette ne isi var onun zuhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri