HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1-resim açılır üstüne istedigimiz yazı,şekil vs yazılır
2-backraund layerimiz sag tıklanıp flatten image denir
3-istediginiz her hangi bir seçim aracıyla yazı seçilir (ben magic wand tool kullanıp select similar komutuyla yazıyı seçtim )
4- delete tuşuna basıp yazı silinir
5-iki tane yeni layer açılır en alttakinin içi istenilen renkte doldurulur
6-ortadaki layera rectangular marguee aracıyla bir dikdörtgen çizilip içi istenilen renkte doldurulur
7-istege göre çeşitli efektler vs verilip image readye geçilir
8-animation penceresinden resmimiz duplicate edilip ilk resimde çubumuz en sola ikinci resimde en saga çekilir
9- tween tuşuna basılıp resimdeki
ayarlar yapılır (tween tuşu animation penceresinde alttaki çöp
işaretinin iki solundaki üstüste dört dairenin oldugu tuştur)
10-son resim karesine gelip tekrar duplicate edilir ve çubuk tekrara en sola çekilir
ve 9 madde tekraralanır
11-ilk ve son frame shift tuşu basılı tutularak seçilip frame süresi küçük oka tıklanarak ayarlanır
öneri 0,2 veya 0,35 sn arasıdır
12-file> save optimazed as diyip kaydedilebilir
ve işte sonuşlardan bazı örnekler
2-backraund layerimiz sag tıklanıp flatten image denir
3-istediginiz her hangi bir seçim aracıyla yazı seçilir (ben magic wand tool kullanıp select similar komutuyla yazıyı seçtim )
4- delete tuşuna basıp yazı silinir
5-iki tane yeni layer açılır en alttakinin içi istenilen renkte doldurulur
6-ortadaki layera rectangular marguee aracıyla bir dikdörtgen çizilip içi istenilen renkte doldurulur
7-istege göre çeşitli efektler vs verilip image readye geçilir
8-animation penceresinden resmimiz duplicate edilip ilk resimde çubumuz en sola ikinci resimde en saga çekilir
9- tween tuşuna basılıp resimdeki
ayarlar yapılır (tween tuşu animation penceresinde alttaki çöp
işaretinin iki solundaki üstüste dört dairenin oldugu tuştur)
10-son resim karesine gelip tekrar duplicate edilir ve çubuk tekrara en sola çekilir
ve 9 madde tekraralanır
11-ilk ve son frame shift tuşu basılı tutularak seçilip frame süresi küçük oka tıklanarak ayarlanır
öneri 0,2 veya 0,35 sn arasıdır
12-file> save optimazed as diyip kaydedilebilir
ve işte sonuşlardan bazı örnekler
Yav bende background ile yazıyı birleştiriyorum sonra yazanların aynısını yapıyorum ama en son layera verdiğim renk backgrounduda alıyor yardım eder misin :S
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)