Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Öncelikle meraba arkadaslar.
Bildiginiz gibi yaklaşık 3-4 gündür calışan bütün hackler durduruldu.
Bunun nedeni z8games'in GameAnarchy'e dava acması.
Ben de az önce baktım Türk sitelerinde hack yok, yabancı sitelere bakiyim dedim. Gezinirken G.A. nın sitesindeki açıklama gözüme carptı.
Bu dava üzerine Game Anarchy Crossfire'nin packlerini aşan bir hack daha üretecek. Fakat bu hackle G.A. üreticisi sizin sabit IP'nizi görecek.
Tabiki dünyada binlerce hile kullanan insan oldugundan herkesin durdurulması biraz zaman alacak. Gerek 1 hafta gerek 1 yıl da olsa hack tamamen durdurulacak.
İcinizden "Ezik hesap kasarım bişey olmaz ben yine kullanırım." diyor olabilirsiniz. Ama sabit IP'nizi gördügünden bu bilgisayar ya da modemden giriş yaptıgınız bütün hesaplar süresiz durdurulacak. 2-3 Yıl önce girmiş olsanız bile..
Ama kullanmak isteyenlere de bir şey diyemem.
Sanırım başınızı yeterince şişirdim
Neyse, iyi forumlar..
Bildiginiz gibi yaklaşık 3-4 gündür calışan bütün hackler durduruldu.
Bunun nedeni z8games'in GameAnarchy'e dava acması.
Ben de az önce baktım Türk sitelerinde hack yok, yabancı sitelere bakiyim dedim. Gezinirken G.A. nın sitesindeki açıklama gözüme carptı.
Bu dava üzerine Game Anarchy Crossfire'nin packlerini aşan bir hack daha üretecek. Fakat bu hackle G.A. üreticisi sizin sabit IP'nizi görecek.
Tabiki dünyada binlerce hile kullanan insan oldugundan herkesin durdurulması biraz zaman alacak. Gerek 1 hafta gerek 1 yıl da olsa hack tamamen durdurulacak.
İcinizden "Ezik hesap kasarım bişey olmaz ben yine kullanırım." diyor olabilirsiniz. Ama sabit IP'nizi gördügünden bu bilgisayar ya da modemden giriş yaptıgınız bütün hesaplar süresiz durdurulacak. 2-3 Yıl önce girmiş olsanız bile..
Ama kullanmak isteyenlere de bir şey diyemem.
Sanırım başınızı yeterince şişirdim

Neyse, iyi forumlar..
Son düzenleme:
Sabit İP yokki. Hackle gir modeme bi res at İP değişsin![]()
Modeme rest attiginda yerel IP degisir. O download yaparken kullanılır.
Ama sabit IP degismedigi icin zaten polisler hackerlari bulabiliyor

Ve yakalanmamak icin Cafelerden baglaniorlar